Suleblc RonyaArin canım normalde 5 gün sürer adetim o zaman 3 gün sürmüştü ve genelde çok olurdu o zaman az olmuştu sonraki ay daha adet vaktim geçmeden 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim üstüne görme olmuş demişti doktorum
RonyaArin Suleblc tamam canm sağol…benm de öyle oldu sadece 3 gün sürdü ve afedersin Pet e hiç gelmedi sadece lavaboya giderken gelior bugünde hiç gelmedi ama üstüne görme olacağını sanmiorm bakalım nasip ..
Suleblc RonyaArin hiç belli olmaz canım şüphe ediyorsan kan ver bence tereddütte kalmaktan iyidir, valla ben de daha adet olmadım ama akıntım var geliyor adet zannediyorum bakıyorum akıntı olmazsam bu cuma ben de kan verecem
RonyaArin Suleblc canm inşallah olmazsın biraz bekle kan ver ..normal test yapma insanı strese koyuyor….yok canm kendim de şüphe yok hamile değilimdir bakalım belli olur varsa yada yoksa
Suleblc RonyaArin hayırlısı olsun canım ama adet olacak gibi ağrılarım başladı hakkımızda hayırlısı olsun🌸
RonyaArin Elanurgvn61 kız Allah seni napmasn bende butin gün grip sana bakıyordum acaba kanamasimi oldu die
Elanurgvn61 RonyaArin Kanamam gelmedi de bu gün sabah uyudum biraz kalkınca göğüs ağrım gitti Bir anda hassasiyette yok korkuyorum boş gebelik olabilirmi
RonyaArin Elanurgvn61 kız yok kendini boşa stres yapma bende senin gbi öyle şeyler dusunuordm ama hep aynı belirti olmaz ki bazen gdior geri geli falan
Kbrasln Arkadaşlar reglime 3 gun var bugün afedersiniz açık kahverengi bir leke geldi peçeteye silince yerleşme olabilir mi belim çok ağrıdı ondan sonra bu şekilde leke geldi yumurtlamam 19 ağustos maalesef elimde test yok
Elanurgvn61 Kbrasln Canım valla bende testte pozitif gördüm ama bende hiç gelmedi kanama kişiden kişiye degisiyormus bazıları 8 9 haftasında görüyormuş kanama devam etmediyse yerleşme kanaması olabilir umitlendirmek istemem ama test al bence inşallah vardır canim🥰❤
RonyaArin Kbrasln canm normal adet kanaması değilse yerleşme ola blir inşallah yerleşme kanamasidir . Bel ağrısında hamile kalınca da okuyor inşallah ondandir
Suleblc Kbrasln benim de yumurtlamam 19 Ağustos adetim 25 ağustostu geciktim ama bugün damla damla kan geliyor anlamadım ne olduğunu
Kbrasln RonyaArin adet kanaması değil peçeteye sildim geldi o kadar 2 kez düşük yaptim test yapmaya da korkuyorum hayirlisi ons vardır
RonyaArin Kbrasln Allah bidaha yaşatmasın inşallah kötü düşünme Allahın izniyle inşallah hamilesimdir ve kucağına alirsin insallah
Kbrasln RonyaArin Amin amin inş allahim isteyen herkese nasip etsin bekleyeceğim bakalik.ins yerleşme kanamasıdir