Fatma-khrmn38 Kayseri de yaşayan arkadaşlarım hangi hastane, doktora gidiyorsunuz doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı ?
furkanselin Fatma-khrmn38 Genel olarak şehir hastanesi Mustafa Bertan Demir’e gidiyorum ama arada Hüma hastanesi Dinçer Sümer’e de gidiyorum 😊
minikprensimmm123 Fatma-khrmn38 Hüma ya gidiyorum gönül erkana 2500 doğum Fakültede erdem şahine gidiyordum 183 muane ücreti eşim özele geçmemi istedi bende hümadan devam ediyorum
Fatma-khrmn38 Cancan1 bende system hastanesine gidiyorum Gökalp Öner hocaya tüp bebeği de ona yaptırmıştık zaten. Ama doğum ücretini henüz konuşmadık kendisi hastaneden bağımsız olarak açmış tüp bebek bölümünü fiyatları farklıymış
Cancan1 Fatma-khrmn38 system hastanesi doğum ücreti sezeryan normal 4400 fakat emniyet indirimi var %25 ozamanda 3300 felan oluyor. Tabi gökalp öner bağımsız olduğu için farklıdır
furkanselin muallimehanimmom5 Doğum ücretini bilmiyorum. Muayene ücreti de sigortasız olanlara 120 TL sigortası olanlar ne kadar ödüyor onuda bilmiyorum 🤷🏻♀️
muallimehanimmom5 furkanselin anladım hastaneden memnun kaldınız ama demi Hakan Kaya diye bi doktoru önerdiler bi yakınım sezaryen ameliyatı oldu baya memnun kalmış sonrası 2. Doğumda felan sarkma olmamıs
furkanselin muallimehanimmom5 Valla aşkım ben Dinçer Bey’e henüz bir kere gitmiş olmama rağmen o kadar memnun kaldım kii ☺️ Doğum hakkında tabi ki bişey diyemeyeceğim ama muayeneye eşimle birlikte girdik gayet de kibar nazik sorduğum her soruya cevap verdi sağolsun 🥰
muallimehanimmom5 furkanselin canım çok teşekkür ederim 🥰 bir sonra ki gitmeme Dinçer bey bide deneyim 🤗🤗🤗
Zehraspl Fatma-khrmn38 Canim ben huma hastanesine gidiyorum doktorumda akif yilmaz muayene sigortalilara 85₺ sigortasiza 120₺ dogumuda 2000₺