Ceylankumsal 35+2 haftalik ilk gebeligim. Son haftalara yaklaştıkca çok heyecanlanıyorum sabirsizlaniyorum artik. Minigim çok gec gelsin istemiyorum. Kavuşalim artık. Oğlum🤰🏽🤱 olacak Allah’ın izniyle .geç mi gelir diye merak içerisindeyim.
cennetkokulum_ Ceylankumsal benim de 21+4 dün öğrendik cinsiyetini normalde doğum tarihi 31 aralık ama heralde ocak ortasını falan bulur diye düşünüyorum 10 gün fazla duruyo anne karnında diye duymuştum ama hayırlı sağlıklı ve zamanında gelsinler inşallah
Minaminisi Ceylankumsal erkek tembel olur geç gelir derler ama alakası yok bence. Benim kızım 41.haftada geldi. Mecburi sezeryana almasalar beni sanırım 1-2 hafta daha beklerdi içerdi tembel kızım 💞🌸
Umbilik Cinsiyetle alakası olduğunu sanmıyorum. Bir yanım artık doğsun istiyor, diğer yanım içeride gelişimi daha iyi diye zamanını tam doldursun istiyor. :)
Ceylankumsal Umbilik anlaşma yapmaya çalisıyorum beyefendiyle 🤣. 39 40 arası gel diyorum. Gelisimi tamamlaniyor ya o haftalar
Umbilik Ceylankumsal Aynı durumdayım. Şu an 38+1′deyiz haftaya gel tamam mı oğlum diye başını şişiriyorum. :))
Ceylankumsal Pembepanterr 33 ü gectim cok sukur. Cok erkende gelmesin. Haftasindan erken gelsin de istemem. Saglikli gelsinde hersyden onemlisi o. Aslindal cok gec gelmesini bir yandan sey icin istemiyorum. Her hafta kilo almam artiyo moralim cok bozuluyor ya 14 kilo aldim daha 1 ay var 😔
Ceylankumsal Minikkkkkkk 33+3 ken gitmistim doktora. 2260 grmdi. Yarin randevum var bakalim tosuncuk ne kadar olmuş😁
Gonul_enes Ceylankumsal oglumj 36+7 de dogurdum 3.ye hamileuim buda erkek eli kulaginda bekliyorum suan 36+5 im