Elsu26 Serap91 20+5 hala bilmiyorum 😂23+1 de detaylı ultrasona gidicem o zaman öğrenirim inşallah 😊 size de tavsiye detaylı ultrasona girene kadar kesin bile deseler alışveriş yapmayın ablama 18 de kesin kız dediler 21 de detaylı ultrason da erkek çıktı 😂 Allah’tan bir şey almamıştı 😂😂
Rumeysilam Elsu26 Aynen öyle, önceki hamileliğimde 20. Haftama kadar oğlum olacağını sanıyordum. Ama şimdi nur topu gibi bir kızım var 🥲🌸
Serap91 Elsu26 AlyaEkmen_ ben dün doktora gittim herşey normal cok sükür ama doktor tahmini kız dedi💞
Serap91 Elsu26 doktor diyor ki 15 haftalık belli oluyor dedi canım daha alışveriş yapmadım da 5aylık flan alışverişinde yapıcam
AlyaEkmen_ Serap91 11+4 de kesin erkek dedi değişmedi cihaz kalitesi ve doktor tecrübesi önemli detaylı Ultrasonda da aynı şeyi söylediler yani doktorum yanılmadı 🙈
milayerli Dün 12+4 çıktı bebeğim normalde 11+5 olması gerekiyordu doktorumuz %90 cinsiyeti söyledi. Değişeceğini sanmıyorum pek 2 gebeliğimde de 11.haftada söyledi kızımda değişmemişti oğlumda değişmemişti. Doktor tecrübesi ve cihaz kalitesi önemli 🥰
Elsu26 Serap91 benim gittiğim hastane de detaylı ultrason yokmuş ben de özel klınige gidicem giden arkadaşlarım çok memnun kalmışlar 😊