Bhr34 Bebeğin bütün organlarına tek tek baktılar ensesi burnu elleri ayakları parmakları her detayına baktılar baya bi saate yakın sürdü benimki.birde kan alıp kandada bakıyorlar
eymaHzalzusta Bhr34 sen kac haftalikken gittin canim boyunu kilosunu herseyini soyluyolar o zaman dimi☺ Kararsiz kaldim da gitsem mi gitmesem mi diye
Bhr34 eymaHzalzusta ben ikili tarama testini diyorum sizin dediğiniz farklı bişeymi acaba 🙄 12 haftalıkken girdim
SMbzdg eymaHzalzusta teşekkür ederim canım benim ya bende 20+4 haftadayım 29unda kontrolüm var sanırım bu gittiğimde detaylı ultrasona bakar doktor ama bana önceki gittiğimde diğer ay detaylı ultrason var demedi
SMbzdg eymaHzalzusta inşallah bakalım sabırsızlıkla bekliyorum 😍😍 doktorum hiç renkli görüntü kağıdı vermedi sizde de öyle mi siyah beyazlı I canım?
eymaHzalzusta BlntMerveBayhan benim normalde girdigim ultrason siyah beyaz da bunu merak ediyorum nasil goruntusu diye cok net gorebiliyo muyuz?☺
BlntMerveBayhan eymaHzalzusta devlet hastanesindekiler 4 boyutlu değil canım özel hastanelerde renkli ve 3 boyutlu gösteriyorlar banada siyah beyaz baktılar ben hiç görmedim devlette girince ama 3 hafta sonra 4 boyutlu ultrasonada girmeyi düşünüyorum bakalım 😌😌