Esraustaoglu Merhabalar 5 haftalık hamileyim dişlerimde hiç çürük yok 2 gündür şiddetli diş ağrısı çekiyorum en arka dişim çıkıyor ufak ellediğim zaman dokunabiliyorum çok ağrı yapıyor ne yapmam gerek başına gelen varsa yardımcı olursa çok sevinirim ❤️
nazmiyeee Esraustaoglu sanırım 20 lik dişin çıkıyor ona yapabileceğin pek bişey yok sabretmenn lazım çıkınca rahatlarsın
Esmaucar18 Esraustaoglu bende 4 aylık hamileyken başıma gelmişti diş ağrısı çok şiddetli sanki bütün dişlerim ağrıyodu bi işlem yapılması gerekiyosa da 4. Ay bitmeden yapmıyolar zaten röntgen çekilmiyor ezbere işlem yapıyolar özellikle özel diş kliniklerinde para için hbişey olmayan dişime kanal yapıcaklardı devlet hastanesinin aciline gittim hamilelere uygun bi antibiyotik verdiler geçti çok şükür duramayacak gibiyseniz acilden bi görünün isterseniz
adige06 Esraustaoglu geçmiş olsun sanırım 20 lik dişiniz çıkıyor Ve ona yapabilecek birşey yok genelde doktorlar o dişi alıyorlar.
Irem_28 Esraustaoglu Bende o diş ağrısını çok çektim ama ilaç kullanmamayı tercih ettim zorlandım yemek yiyemedim ama geçti çok şükür çok geçmiş olsun bu arada 🙏
Nekrarin Ben de diş ağrısın dan ölüyodum 22 haftalık ken başladı 6 hafta cektim anestezi yaptıkları için doktor çektirmedi augmentin kullandım 4 gün 12 saatte bir