VesileOztrk Merhaba hanimlar 🌸 Bebeğin kıyafetleri, eşyaları sizce hangi hangi haftadan itibaren yıkanmalı, en ideal haftalar hangisidir 🙈
Ela20 VesileOztrk tam ideal hafta ne zaman olur bilemiyorum sonlara doğru yıkamak ütülemek yerleştirmek mantıklı gibi ama erken doğum riski olabilir ağrılar sıkıntılar artabilir halsizlik ağırlaşma olabilir o nedenle kişi kendi durumuna bakıp ne zaman kendini ne zaman iyi hissediyorsa yapabilir.
Nelmali VesileOztrk fazla agirlasmadan hala rahat hareket edebiliyorken yapmalısınız yoksa çok zor yıka kurut kısmı kolay ama ütü çok fenaa bitmiyor 🙄
VesileOztrk Ela20 Evet bende öyle dusunuyorum su sicaklar bi geçsin bende baslicam, 28.haftadayim bende 😇🌸
VesileOztrk Nelmali Bende öyle dusunuyorum 😅😅 Birde havalar hafiften esmeye baslamisken yavastan baslasam mi ki diyorum, yine eksikler alindikça onlari halleder yerlestiririm 🙈
VesileOztrk ogrencianne35 Evet iyi yapmissiniz, vaktinde gelsin insallah bebis 🤲🏼 benim etrafimda da cok var bebek arabasina kadar son haftalarda alirim diyenler ne yazikki daha 6. 7.ayda dogum yapan 😔
nazmiyeee VesileOztrk 30 haftalığım ama vajina ve bacak çevremde ağrılar var şiddettli doğuma yakın dahada zorlayacak gibi beni o yüzden ben yavaştan başlayacağım hazır dursun 🤷🏼♀️
VesileOztrk nazmiyeee Bende de varis var ne yazikki su anda asirri derecede agri hissetmiyorum cok sukur ama ilerleyen zamanlarda her isi birden yapmaya kalkisirsam siddetlenir diye dusunuyorum simdiden baslicam 🌸
Minaminisi VesileOztrk 32-34 aradı mutlaka halledilmeli. 35den sonrası belli olmuyor. Yıkayıp ütüleyip kaldırın, çatı muaynesinden sonra zaten netleşir hersey, valize atmanız daha kolay olur.
VesileOztrk Minaminisi Evet cok dogru dediniz, cok tesekkur ediyorum zaten son haftalara kadar eminim ki illa eksikler cikicak🤷🏻♀️
ogrencianne35 Hamidem kendim için 1 adet gecelik 1 takım pijama bunları düğmeli aldım bebek emecegi için emzirme sütyeni depend emici külot işte taç makyaj çantası filan koydum benim doğumu o sezeryan olacak diye kendime kulplu bardak aldım nescafe koydum kayısı dut kompostosu yaptim süt yapıyor diye küçük küçük şişelere koydum hastane ye onlarida götürdüm kendime havlu şampuan roolon diş fırçası macun tarak koydum bebeğe 25 tane bez pişik kremi ıslak mendil 3çorap 10lu hastane çıkışı 2 takımda yeni doğan şapkalı takım alt açma örtüsü biberon koydum şuan aklıma gelenler muhakkak kendiniz için silikon göğüs ucu alın göğüs ucu yara oluyor çok zor
Ervan VesileOztrk 29 haftamdayim hepsi yıkandı utulendi dolaba kondu kafam rahat . Sende yap. Son ana bırakılacak diye bir kaide yok herşeye hazırlıklı olmsliyiz Allah korusun erken doğum fln. Olbilir
VesileOztrk Ervan Allah korusun tabikide öyle, bende cogu eksikleri tamamladim baslamak istiyorum ufaktan. Dolapta birkaç degisiklik olucak marangoz gelicek hemen ardindan baslicam 🙈