Sevgimm09 Ben 2 aylık hamileyim bu süreçte aile hekimine gitmem gerekiyor mu ve yapılması gereken aşılar var mı sizin süreç nasıl başladı neler yaptınız
bebisim-_00 Sevgimm09 aşılar bu hafta değil tetenoz var 5.ayda falan yapılıyor sen yinede gitmelisin kendini kayıt ettirmelisin aile hekimine onlar senin takibini yapıyor bebek doğduktan sonra da bebeğin takibini yapıyorlar
Burcuyasa Sevgimm09 hemen gitmelisiniz çünkü tetenoz iğnesi olunuyor vakit geçirmeyin bence hemde kaydınızı açtırın sonuçta zorundasınız gecikmenin anlamı yok🥰🎀
iremgoksel Sevgimm09 bağlı olduğunuz aile hekiminin ebesi sizi aramış olması gerek gebelik sürecinin takibi için gözden kaçan bir durum vardır belki siz müracat etseniz iyi olur kan tahlilleri,aşı orada da bir takip yapılacak size ☺️
Sevgimm09 bebisim-_00 teşekkürler peki ben Nisan ayı gibi doğum yapacağım bunun için aynı aya denk gelen hamile anneler için kullanılan bir uygulama biliyor musunuz. Birlikte doğum olacak kişiler ile bilgi sahibi olabilirim ☺️
Sevgimm09 Burcuyasa Tşk ederim şuan şehir dışında izindeyim ins bı sonraki pazartesi günü hemen gideceğim
bebisim-_00 Sevgimm09 Genelde Nisan ayı anneleri toplanın gibi bir başlık la post açıyorlar burda öyle şeyler işinize yarayabilir Annelerin gün odası kategorisiyle
marbling10 iremgoksel gebeliğini bildirmezse aramazlar, bildirilmesi gerekiyor. Devlet hastanesinde takipliyse nadir de olsa sisteme gidip bilgi veriyorlar ama uzak bir ihtimal
Sevgimm09 iremgoksel ben hamileliğimi öğrendim sonrada şehir dışına gittim kimse bana aile hekimine kayıt açtır demedi gidince aileme hekimine danısacam yardımınız için çok sağolun
Mom51122 Sevgimm09 ben aile hekimine bildirmemiştim, bildirmem gerektiğini bilmiyordum. 12. Haftada aradılar, bilgilerimi içeren bi form doldurduk, 4. Ayda tetanoz aşısına çağırdılar.
iremgoksel Sevgimm09 Doktorunuz gebelik olarak sisteme girince otomatik olarak sağlık ocaklarınında sistemine hamile olduğunuz düşüyor diye biliyorum sonrasında arıyorlar sizi öyle hatırlıyorum yani ☺️ ne demek sağlıcakla kavuşun inşallah miniğe 🙏🏻