Buseylul Kızlar 2 gundur bacak kramplarim var uykumdan uyandiracak sekilde . Bu durumu yasayan var mi
Merveaydmr Buseylul Merhaba benimde vardı çok sık değildi ama ayak parmağımı uzun süre kımıldatamıyordum doktorum magnezyuma başlattı bide günde bir tane sade soda için faydasını görceksiniz
ezgikptngl Doktorunuzu bilgilendirin magnezyum takviyesine başlayacaktır benim de var malesef arada bir oluyo magnezyum kullanıyorum
iremcannn1907 Buseylul canım aynı durumdayım 20. Haftamda başladı. Uykumdan uyanıp yürüyemeyecek kadar kötü. Doktorum magnezyum başlattı. Birde anında etki edip ağrı acı kessin diye bir sprey verdi o spreyi denemeni tavsiye ederim. Flexo ismi.
HipnozX Buseylul Bende de oluyordu, magnezyum kullandıgım berri hiç olmadı. Dün magnezyum almayı unuttm, kramp girmedi ama bacak agrısından uyuyamadım.:(
Buseylul likapalar1 kullaniyorum ama malesef işe yaramadi . Ustune basamayacak kadar agrim var kasilmam
Kara96 Buseylul Evet bende yaşadım malesef huysuz bacak sendromu diyorlar adına hatta doktora söylediğimde magnezyum verdi onu kullanıyorum ve her gün 1 tane maden suyu içiyorum onunda faydasını gördüm uzun süredir yaşamıyorum çok şükür