senaazraosman23 Antalya da ozel kadın doğum doktorları fiyatları hakkında bilgi verebilecek olan varmı acaba?
Ozlm007 senaazraosman23 vitale hastanesi Ali Fuat hoca hem bilinen ünlü ve çok iyi bir doktor hemde hastane uygun doktor ve hastane araştırıyorsanız tereddüt etmeden gidebilirsiniz bende ona gidiyorum
Olich senaazraosman23 Dr. Gülbin hanım Memorial 4 senedir takipli olduğum doktor, onunla bir doğum yaptım ve çok memnunum. Muayene SGK 240 TL, doğum fiyatları henüz sormadım. Bir önceki hamileliğimde NST fiyatı hariçti ama puan güncel fiyatını bilmiyorum. 3.bebişim olacak inş 🙏
gokcekocyigit07 Antalya merkezi bilmiyorum ama Alanya’da yaşıyorum, özel perinatolog doktorum, klinikte muayene ücreti 250, anlaşmalı olduğu hastane ise özel Anadolu Hastanesi, doğum 6000 TL bu senenin güncel fiyatı.
gokcekocyigit07 Hacer07 riskli gebelik grubundayım, tekrarlayan 3 kimyasal gebelik, 1 zorunlu kürtaj ve bir de 40.haftamda kordon dolanması sebebiyle ölü doğum yaptım geçen sene, şimdi 6.kez hamileyim ve en başından beri kese dışı kanama alanı var, riskim vardı.
Seminn Akdeniz şifa varsak ta doğum yaptım bu ay muayene 140 nst içinde doğumda sezeryan normal 3000 artı covid testi kişi başı 150 TL. Doktorum Aygün hanımdı. Hemşireler ebe çok iyiydi çok ilgilendiler kaldığım 2 gün boyunca
NedaFarah Özel prof dr mehmet şimşek doktorum. Perinatolog. İkiz gebelik fiyatı 550 tl. Tek gebelikte yarısı falandır herhalde. Tavsiye ederim.
Emsare Olimpos hastanesi Göknur Öztürk Gaziyiz muayene 140 Doğum 3000 normal sezaryen aynı covit testi 250 şer den 500 refakatçi de oluyor
busragole ayhan yılmaz mine yılmaz karı koca özel muayenehaneleri var yeni zam geldi, 350 nakit 400 kredi kartı ile ücretleri. bütün hastaneler ile anlaşmaları var.