HipnozX Merhaba 30+2 oldum. Göbeğimin üst kısmı kaşınmaya başladı sanki çok hafifte yanma var böyle tarif edemiyorum. Çatlayacak mı acaba ? Bilgisi olan var mı şimdiye kadar çatlamamıştım:(
Derink HipnozX kuru bıraktıysanız belki ondan kaşınıyodur çatlayabilir biooil Hindistan cevizi yağı falan sürün hergün 😅
Biryolcu HipnozX kaşımayın :( benim de geçenlerde karnımın altı kaşınıyordu. Sanıyorum ki oh daha çatlamadım meğer karnımın alt kısmını göremediğimdenmiş bu kör mutluluk 😅 aynada bir gördüm ki…
HipnozX Biryolcu ay demeyin dogru tahmın ettm yani. Benim üst kısmı kaşınıyor ya midemin alt kısmı komple desenize iş işten geçti😅
Mucizepamugum Biryolcu ahaha 🤣 sende bendensin 😅 benimde oyle oldu catlagim yok diye övunuyodum taki aynadan göresiye kadar 😅
Tweety1 Biryolcu hahaha aynı şey benimde başıma geldi alt göbeğim kasindi dedim hiç yok Cok şükür birde baktım haritalanmisim. 😂😂😂😂
Gzmm14 Biryolcu Aynı durumu bende yaşadım ya 😅 çok tatlıydı kaşımak ta ki sonucu görene kadar. Şimdi yine üst tarafları kaşınıyor sadece ovalıyorum kaşımıyorum 😅😅😅
HipnozX Mucizepamugum ben sürekli bakıyorm yoktu benimde su felan içiyorm baya ona güveniyordum ama fena bişey ya iş işten geçti galiba 😅
gokcekocyigit07 HipnozX ne yaparsak yapalım o karın çatlıyor, takma bu kadar, kaşıntı için bol bol nemlendir 🤗