Hilalkorkmaz Kızlar bugün randevum var dişçide saat 1 de sinirler alınıp dolgu yapılıcak ben doktoruma söyledim onayladı ama iki gün öncesinden kan sulandırıcıyı bırak dedi ve ben bu detayı unuttum şimdi uyandım aklıma geldi ben şimdi napıcam bilemedim ztn gidip gitmemekle çok kararsızdım hal böyle oluncada napıcagımı bilemiyorum 31 haftalıkta gebeyim
Fatmanureser Kan sulandırıcı bildiğim kadarıyla kanı durdurmuyor sıkıntı olabilir randevunu ertele bence çok önemli birsey deil
Mimik Kuzum biz bilemeyiz ki… Doktoruna sor danış… Tedavi olma önceligin nedir de bilemeyiz, dogru olani konus dis doktorunla… Ertelemek istiyor gibi anladim yazdiklarindan, oyleyse danis doktoruna…
Melisapg Çok geçmiş olsun. Bir sağlıkçı olarak söylüyorum boşuna gitmeyin kan sulandırıcıyı bırakmadığınız için gitsenizde işlem yapmayacaklardır. Kanama kontrol altına alınamaz çünkü. Böyle bir riski hiçbir doktor almaz.
Hilalkorkmaz Melisapg ztn hamile olduğum için korkuyordum gitmeye birde bunu unutuncada tamamen strese girdim gündüz vakti aklıma gelseydi doktorumu arar sorardım bi anda uyandım bu detay geldi aklıma. Oyuzden bu saatte yazdım buraya belki fikir vericek bir yorum okurum diye ztn gitmiceksem bir daha doğuma kadar gitmem artık doğumdan sonraya kaldı bu işlem
Melisapg Hilalkorkmaz Doktorunuz onay verdiyse hiç korkmayın bence zaten riskli olsa onay vermezdi sadece randevunuzu iptal edip başka bir tarihe alır ondan 2 gün önce kan sulandırıcıyı keserseniz daha iyi olur. Yine de tercih sizin tabiki. Çok geçmiş olsun, sağlıkla gelsin bebeğiniz💖