Kuzucccum Deletedmom93428 iyi bir şey mi kötü bir şey mi plasenta yaşlanması kuzum 🤷♀️ Bilmediğime ver
Seda_nrr Deletedmom93428 Allah Allah 3 hafta öndeyse kilosunun daha çok olması gerekir yahu.Sen bi git bakalım ne diyecekler.Çünkü benim 34.hafta da 2 hafta önde gidiyor yani 36 ya uyumlu ve üç kilo önde gittiği için kilolu dedi
Deletedmom93428 Seda_nrr kuzum yeni çıktı bu önde meselesi 35 haftalıkken o kilo söylendiğinde yoktu böyle bir şey dün türedi başıma 🤦♀️
Deletedmom9823 Seda_nrr evet hep 2 hafta önde ilerledi bnm baştan beri ama doktor sorun görmüyorum diyo her seferinde 4 ü geçmeden doğar diyo
Seda_nrr Deletedmom9823 Bizimkinin gördüğü tek sorun dördü geçerse sezeryan işte 😂😂 ulan şimdide çocuk dönmüyo
Seda_nrr Deletedmom93428 olsun dert etme haftan ilerde bebiş sağlıklı allahın izniyle bakalım ne diyecekler haber ver bize bebişim 🥰
Seda_nrr Deletedmom9823 kilosundan dolayı sezeryan derse yine evet 😂 dicem zaten sen bi dene normali olmzssa tamam diye 😂 ama bu sıpa dönmezsse onunda yapacağı bişey yok amuda kalkıyorum iki gündür dönsün diye 😂
Angela Deletedmom93428 Sorun olmuyor 34 haftada kuzenimde oldu doğum yakın diye ayni seyleri dediler 38 de doğum oldu herhangi bi sorun yaşamadı aynı şekilde hareketlerine dikkat et dediler o kadar.
Elcnbykckr Deletedmom93428 ilk gebelikte plesanta yaslanması yaşadım. Plesanta yaşlanması yüzünden bebeğimin tam kilo alması gereken haftalarda gram bakımından daha az kilo alımı oldu ama sağlıklıydı 39da tam doğurmuştum