BHNF Balum 36+1 den selam 🙋♀️ Uyumaya ve anneyi uyutmaya niyetimiz yok gibi teknelerimiz çok sert 😂😂❤️❤️🧿🧿
Seymaayyy Berra71 5. Aylarda hıçkırma olacağını ve bu süreçte rahatsız olcagımız yazıyor gerçektende öyle oluyor bende
Nazlican1994 Balum gün içerisinde tek tük vuran bebe ben kafamı yastığa koyar koymaz içeride maç yapıyor anasını uyutmuyor bu bebe 🤣
eeebruuu Balum anneler 18 +3 haftalık hamileyim bebeğimi hala hissedemiyorum normal midir sizce doktora gittik sıkıntı yok ama insan sorguluyor
2-prensesannesiii eeebruuu İlk gebelikse normal daha erken 20. Haftadan sonra hissedersiniz . Benim 4. Gebeligim 17. Hfatada hissetmeye başladım .
eeebruuu 2-prensesannesiii o zaman daha zamanım var 🤗herkes hissedince acaba diye sorguluyorum evet ilk hamileliğim
Berra71 Seymaayyy ben 6 aylığım yani beni şuan rahatsız eden nefes darlığı ve geceleri karın sertleşmesi oluyor onun dışında anlamıyorum hıçkırık olup olmadığını
eeebruuu ilknursoykan bende öyle yani birde prilam bulantı hapı kullanıyorum acaba bumu etkiliyor ki diyorum ama 29.hafta da kesin hissederiz bence
Balum Hepsine masaAllah diyelim o zmn benimki de cok hareketli masaAllah bu siralar cok asiri yorgunum neye bagli bilmiyom hic gucum yok ama hic boyle 29+3 ve cok gucsuzum siz oylemisiniz