denizurgun Merhaba hanımlar 16+5 haftalık olduk biz oğlumla onu görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum siz ne zaman detaylı ultrasona girdiniz ? 🥰🥰
cinardefnemoms denizurgun geçen hafta giricektik randevu yoktu çok şükür Çarşamba günü gidicem detayliya hepimiz güzel haberler alırız inşallah 🥰
Mom3834 denizurgun kadın doğum doktorunuz yapmıyor. Perinatologdan detaylı ultrason için randevu almanız gerekiyor :)
Ezgiozkul denizurgun paleontoloji yada radyoloji doktoru yapıyor zamani gelmemis yoksa doktor soylerdi randevu alin diye genelde 22. Hafta uygun görülüyor
denizurgun mutlugebeee ayy çok heyecanlı bekleyişler cinsiyet için bile bu kadar heyecanlanmamıştım 😂😂
denizurgun Mom3834 bilmiyordum herhalde ona da doktorum yönlendirecektir diye umuyorum teşekkürler 🙏🏻
Mom3834 denizurgun yönlendirme çok fazla yapmıyorlar ama tabi arada yönlendiren de oluyor. Muhtemelen gittiğiniz hastanede vardır perinatolog. Yönlendirecekse ona yönlendirir bilgi verir size zaten 😊en son hafta 23. Kaçırmayın aman :)
denizurgun Mom3834 Mom3834 çok teşekkür ederim bir sonraki randevumda kesinlikle soracağım geçen sefer detaylı ultrasonunuz var mı diye sormuştum ama erken onun için demişti 🥰🥰
Mom3834 Ezgiozkul paleontoloji ne be :)) @denizurgun size tavsiyem radyologa değil perinatolojiye gitmeniz. Sonuçta radyologun işi bebekler değil :)
Nurklc38 denizurgun 23. Hafta da girmiştim canım sırayı o zamana bulabildim en erken 20. Hafta da oluyor 😊