Nurerdgn Buketbudk canim yat kalkma progesteronu da kullan bisey olmaz Allahin izniyle bak benim arkadasim 3 ay boyunca su gibi kanamasi oldu cok sukur simdi iyi tehlikeyi atlatti dikkat edersen insaallah bisey olmaz
deletedmom11 tubatayfun ya ben ne saçmaLamışLar diye bakıyorum bakmaz oLaydım diyorum bişi dediğindede karınLarındaki bebekLer için dünyaLarı yakarız diyolar ya tam komedi aman neyse işte
Meliyake19 Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim 2 gündür 4 5 saat arayla damla damla kanamam oluyor doktora gittim bebek yavaş gelişiyor şuan betanın 6000 olması lazım dedi ama Benim 4500 çıktı bebeğin gelişmesi için neler yapabilirim
Meliyake19 Merhaba arkadaşlar ben 7 haftalık hamileyim 2 gündür 4 5 saat arayla damla damla kanamam oluyor doktora gittim bebek yavaş gelişiyor şuan betanın 6000 olması lazım dedi ama Benim 4500 çıktı bebeğin gelişmesi için neler yapabilirim
deletedmom11 Meliyake19 foLik kullanıyosun büyük ihtimal bebek yerleşirken kanama olması normalmiş henüz döllenmeden sonrasını sayarsak daha 20 günlük bi susam tanesi kdr bebiton war içerde bazı hamilelerde kanama oluyo bazılarndada olmuyo endişelenme yemene içmene bak o kendi tutunur sonrada gelişmeye başlar sen bişi yapaman beklicen görcen bacum
KBOzturk Meliyake19 canım ben de 7haftalık hamileyim adete göre 8hafta 4günlük olmam gerekirken ultrasonda 7+3 çıkıyor. Takmamaya çalış Allah’ın izniyle kalbi attığı sürece içimiz rahat olmalı
Meliyake19 deletedmom11 inşallah bişey olmaz doktor 1 hafta daha böyle giderse hamileliği sonlandırmamız Laz'ım dedi bana çok korkuyorum o yüzden
Meliyake19 KBOzturk doktor bana kalp atışı 8 haftalıkken bakıyoruz dedi daha kalp atışlarını duyamadım
AyeYllmz Buketbudk Kahverengı leke Normal canm genel de erkek cocuklarda oluyo Kırmızı olursa kötü bi durum korkma Bısey olmaz inşallah
Meliyake19 AyeYllmz inşallah olmaz çünkü bebeğimi kaybetmek istemiyorum doktor öyle söyleyince ister istemez üzüldüm
KBOzturk Meliyake19 anladım canım ben devlete gittim orada 6.haftada az bir şey dinlettiler. 7.haftada da özele gittim yine dinlettiler
KBOzturk Buketbudk canım 7 haftalık düşük yapmışsın o zaman nasıl gelişti nasıl belirtin oldu ? Ben de Çarşamba günü hafif kasık ağrısıyla ve açık kahverengi lekelenme oldu progestan kullandım 2 gündür gelmedi leke. Korkmalı mıyım sence ? 7+4üm
Meliyake19 KBOzturk yok canım düşük yapmadım gebeliğim hala devam ediyor hergün beta hcg yaptırıyorum sadece 2000 artması gerekirken 1000 olarak artıyor benim ki beta hcg düşmüyor yükseliyor ama yavaş yükseliyor
Buketbudk KBOzturk seninki yerleşme kanı da olabilir ben de yaşadım ama çok iyiydi herşey Düşük yaptığımda bariz kırmızı kan ve Doğum kadar etkili bi sancım vardı bu sefer Yok çok şükür sabahı bekliyorum inşallah bişey yoktur
KBOzturk Meliyake19 yok canım senin için değil Buket arkadaşımızın ilk gebeliği 7.haftada düşmüş ona sordum. Senin kanama kahverengi mi oluyor pembe renk mi? Benim de Çarşamba kahverengi lekelenmem oldu hemen doktora gittim bebek iyi dedi yine de progestan verdi tedbir amaçlı
Busrabnrby Buketbudk canim benimde 14 haftamda oldu 4 gun leke seklinde surdu ve gecti doktor bebek iyi dedi bana dinlen dedi simdi bi sorunum kalmadi cok sukur
Meliyake19 Busrabnrby bana bebek yavaş gelişiyor dedi o yüzden şuan sağlıksız hamilelik dedi ☹☹☹ Ama benim hiç sancım falan olmuyor
Buketbudk Busrabnrby çok şükür . İnşallah Benim de öyledir canım sabahı bekliyorum bir sefer geldi başka gelmedi progestan da aldım