evaburak95 Merimericik bende bi kaç gündür bulantı var bugün de ishal başladı aşırı halsizim bütün kemiklerim ağrıyor sanki hiç iyi değilim haftaya perşembe sezaryen olucam bi an önce perşembe gelsin 🥺😥
evaburak95 Merimericik akşam üzeri çok ateşlendim gittim covid testi vermeye sabah çıkarmış bekliyorum 😥
EyMerve 37artı 6 pazartesı alalım diyor bana cok erken gelıyr az daha dursa diyorm ılkı sezeryandı.ödem arttı uyku yok dogduktan sonra neler olacak korkum cok herkese bu yolda başarılar dilerim
Alyaesmaa Merimericik 36+3 kasılmalar ve sıcaklar çok bunaltıyor erken ama artık doğurmak istiyorummm🤭
mira_0102 icedearth yok, sancı falan hic yok, mide yanmasından başka bir ağrım yok, bugün nst ye girdim, sancı yoktu
Buistebirannelikvar Merimericik mide yanması bitirdi beni 2 Eylül de sezaryenim var. Hepimiz sağlıkla kavusalim inşallah
icedearth mira_0102 benim de şimdiye kadar olmadı pazartesi çatı kontrolüm var bakalım bir eksik var mı diye panik oluyorum biraz, ama karnım sanki inmeye başladı kaburgalarıma ayakları değmiyor bebeğin iki gündür 😅
Tazemomyyy Merimericik bende 36+3 teyim uykusuzluk var yalancı sancı çok yok hala inşallah erken gelir 40 a kadar Uzamaz