Gohermusi Merhaba 37 haftalik 1 gunluk hamileyim bu haftalarda normal dogum istiyorum sabrim kalmadi dogum yapmak istiyorum benim gibi olan varmi??
Ilaydaafra5 Gohermusi Suan bende ayni psikojideyim cok bunaldim artik biran once dogum yapmak istiyorum sabrim kalmadi 😑
Nurr Gohermusi benn 🙈 zaman gecmiyor hava sicak,kramplar iki gundur yururken vajinaya acayip baski oluyor sanki dogacakmis gibi sende de oluyomu 🙈🙈
Tugbanne Gohermusi aynı durumdayım aynı haftadayız artık çıksın istiyroum belim karnım kaşıklarım çok acıyor uyuyamiyorum nereye donsem olmuyor biran önce gelsin istiyorum artık
Gohermusi Ilaydaafra5 aynen cok bunaldim ne yapicaz butun gun evdeyim hemde gezmek yoruyor ev iwi desen yapamiyorum herwey yoruyor beni yalniz uzaniyorum hep😒🤰🏻🐣dogsada kurtulsak😂
Ilaydakose 37+3üm zorunlu sezeryan ile haftaya pazartesi bebeğime kavuşuyorum şu vakit bile nasıl geçecek artik bilemiyorum..
Irmakgcgn bende yurudukce kasiklarima ve vajinama.agri giriyor. Doktora geldim.kontrolum vardi bugun hersey cok normal benim . 37+1im . Bakalim zaman azaldiii. Sicaklar cok bastirdi.
Gohermusi Irmakgcgn evet yaa sicaklar cok kotu klima bile bu sicaklara yetiwemiyor Allah yardimcimiz olsun inwAllah
Gohermusi Hanimlar bugun kontrolum vardi bana Gobek kordonun bir kere dolandigini soylediler wimdi nasil olucak doktoruma sordu bir sorun olmadigini soyledi ama endiweliyim yinede
Aygokyuzu Kizlaar ben de 36+6. Haftalik hamileyim ama adet tarihine gore boyle ultrasonda 36+1 cikiyor. Dogum ultrasona gore mi yoksa adet tarihine gore mi oluyor. Başına boyle bir sey gelen oldu mu?
Gohermusi Kizlar bebegimin boynuna kordon dolanmiw bir defa sizde aranizda boyle kordon dolanmasi olan varmi?