2papatyaannesi Merhaba sevgili anneler hamilelikte çatlakları durduramadım ama doğumdan sonra çatlakları geçirip hafifletecek yöntemleriniz nelerdir bilgi alışverişi yapalım istedim 🌸
Gmzkc 2papatyaannesi normal kendimizin yapabileceği tabi evde yapabileceği işlem olduğunu sanmıyorum anca güzellik merkezlerinde çatlak tedavisi ben 23 haftalık oldum ilk aydan sürekli krem jel yağ kullanmama rağmen kalçamda küçük küçük oluşuyor kalça dışımda henüz oluşmadı
BrcYrt 2papatyaannesi ben kırmızı kantaron yağı kullanıyorum ilk hamileliğimden kalma çatlaklarımı bile çok iyi geldi bu hamileliğimde de hiç yeni çatlak oluşmadı istersen bir araştır
Bsrakya BrcYrt bende sarı kantoron yağı kullanıyorum yag mi etki ediyor yoksa kendiliğinden mi siliklesiyor anlamadım ama tam anlamıyla geçmiyor
1919 Kesinlikle tavsiyem badem yağına limon sıkıyorsun ve çatlaklarına sürüyosun eğer morarmış sa çatlaklar önce beyazlaşıyor sonra kapanıyolar ama bunu hep düzenli uygularsan faydasını görürsün
1919 Bsrakya eğer vücudunuz çok kıllı değilse yapmaz çünkü bende ve annemde hiç yapmadı tatlı badem yağı
2papatyaannesi Bsrakya zaman alıyor sanırım bende beyaz kaldı ilk gebelikten çokta çatlamamıştım ama bunda çatır çatır gittim valla 😅
1919 Birkuzucukbeklerken hamileyken tatlı badem yağı zarar verdiği düşünmüyorum ama biz normaldede kullanıyoruz sen araştır yinele dediğim gibi tatlı badem yağına tek kullanmalık sıkıpsun öle kullanıosun yağın içine doldurup limonun suyunu bırakma öle ve bi arkadaş hindistancevizi yağıda söylemiş katılıyorum ona oda tavsiyemdir ama hamileyken kullanman daha iyi olur gene çatlar tabi ama yinede kuru kalmaz deri
Melekem Bence bu genetik bir şey ne yaparsan yap çatlıyor benim çok az çatlağım oldu annemde öyle kız kardeşimde ikiz doğurdu o da öyle yani ne yaparsak yapalım bazı bölgeler çatliyor doğum sonrası rengi açılıyor korkmayın bence
Birkuzucukbeklerken 1919 hindistan cevizi yağı hiç Bi işe yaramadı canım bende çok düzenli kullandığım halde