Seviil 15 haftalığım evde diş ağrısını kesecek ne yapabilirim 5 gündür geçer diye gitmedim şimdi daha çoğaldı ağrı dişçiye gidecektim fakat doktorumdan izin belgesi istiyorlar 😥
Nesossssss Seviil benim de diş problemim var önümüzdeki ay çekilcek şimdilik karanfil koyuyorum idare ediyor:(
humasultan3443 Seviil ah ah neler çektim diş ağrısından ve daha da çekiyorum her şeyi denedim soğuk su rahatlatıyor sadece ve canı ne zaman geçmek istedi o zaman geçiyor rabbim kimseye diş ağrısı yaşatmasın dişçi fobim var gidemiyorum da aklıma geldikçe elim ayağım titriyor bir de sumak var ya onu suda kaynatıp ılıyınca gargara yapınca da iyi gelşyor diyorlar bi dene istersen canıminşallah şifa olur 😔
yusufcukbccegi Seviil ben de uzun zamandır diş ağrısı çekiyorum ,tuzlu sirke iyi geliyor demişlerdi ara sıra onu yapıyorum ağrıyı hafifletiyor.perşembe günü tedavimi olucam insallah.doktorumdan imzali kağıt aldım.
2inciannelik Seviil çok çok geçmiş olsun dişin çürük veya delik ise yarım parol ezip koy kısa süreli de olsa ağrısını alır rabbim acil şifalar versin
Seviil Biraz araştırdım kafanfili önermiyorlar kekik kaynatıp suyu ile hem fırçalamak hem gargara yapmak hemen kesiyormuş ama gebelere onuda önermiyorlar diye hiç bişey yapamıyorum korkuyorum bişey olur diye
Mom3834 Seviil oh be 👏🏻👏🏻 Sonunda biri gerçekten araştırmış karanfili. Tebrik ederim sizi. Ağrı nız varsa parol icin, diş eti için arayüz fırçası alın güzelce araları fırçalayın, ağız hijyenini sağlayın ve hindistan cevizi yagını sulandırıp gargara yapın 🥰
1suranur1anne 3 gündür bitmeyen bir diş agrım var dişimle birlikte kolum başım ve kulagım agrıyor doktorum izne çıktı kaldım öyle napıcam bilmiyorum
Mom3834 2inciannelik çürük dişin üzerine bir şey koyulmaz, hatta ezilmiş bir şey daha çok koyulmaz. Lütfen böyle şeyler yapmayın, önermeyin.
2inciannelik Mom3834 valla diş ağrısından o kadar çok çaresizlik yaşadım Kİ bir tek o iyi gelmişti 😂 haklısınız
Mom3834 2inciannelik olsunn siz yine de bir daha yapmayın Allah korusun Enfeksiyona sebep olur, şişer 🙃 daha beter uğraşırsınız en güzeli parol ve hemen diş hekimi muayenesi :)
DemetF Seviil ben 22 haftaligim bugun gidip 20 lik disimi cektirdim.baya koklu oldugu icin yeri hala agriyor iylesmesi 2 gunu bulcak sanirim. Doktorunu ara eger ihtihap yoksa lokal anesteziyle aliyorlar iltihap varsa antibiyotik yaziyolar onu da kendi doktoruna danisarak alibiliyorsun.Fazla geciktirme enfeksiyon bebege zarar verir ilerde zaten hamile iken gecmiyo da bu dis agrisi hep artiyor ne hikmetse
T1402E Seviil diş hastanesinde çalışıyorum canım gebeler için parol kullanımını uygun görüyoruz . Tabi çok zorda kalmadıkça onuda kullanma . Ama ilaç kullanacak duruma gelirsende parol alabilirsin . Herhangi bi diş hekimine de danışabilirsiniz bu durumu . Geçmiş olsun şimdiden 🙏
Mucize_anne32 Vallahi cok zor bir durum yapmann gerekenn dislerini düzenli fircala korkma agrir daha kotu olur diyee dis ipi kullann mutlaka ben bu sekilde yaptim iki doktor gezdim biri cekilcek dedi digeri rontegensiz cekim yapamam dedi haftamda 37 di simdi 38 oldu halen sert bisey yememege bakiyorum dikkat ediyorum kendime birde elma sirekesi ile gargara yapabilirsin dedi doktorum geri kalan kekik vs hepsi bizlere zararliymis