esma___06isik sel_ma Benim de sağ kalcamda ve belimde hamile olduğumdan beri batan bir şey var ne döndürüyor ne kaldırıyor ne de uzanabiliyorum hemen sırt üstü yattigimda ağrır sağa sola dönecekler ağrır öyle canım ya
esma___06isik Mom7272 al benden de o kadar doğuma da uygulamada görünen 14 günum kaldı inanın su haftalar hiç geçmedi 🤦🏼♀️
esma___06isik Milkshakee sağ tarafa doğru bacağınıza yastık koyup öyle yatın bir de onu deneyin nasıl rahat ediyorsanız artık öyle deneyin
Mrvbtl esma___06isik Ben bebege aldigim emzirmek yastigini kullaniyorum karnima ortapedik yasik koyuyorum gayet ideal oluyor
esma___06isik Mrvbtl belki de insanın vücudu, beyni doğumdan sonrasına kendini ayarlıyor olabilir ben öyle düşünüyorum bu uykusuzluklsrimi
Milkshakee esma___06isik kız en azından uykusuzluk tatlı bir bekleyiş başında. Ama şimdiki sinir küpüne dönüyoruz 🤦🏻♀️ razıyım valla uykusuz gecelere yeterki doğsun 🙏
sel_ma 17+5 den doğuma kadar sürerae bu uykusuzluk çok erken daha benim için. UYKUSUZLUK sorunu ilerleyen haftalarda olsa neyse dicem.
esma___06isik sel_ma inşallah bir an önce uyuyabilir siniz kendinizi uykuya alıştırin gözlerinizi kapatın uykuya dalan kadar bebeğinizi hayal edin ne bilim gözlerinizi yorun biraz daha sonra sayılar sayın içinizden siyahi geçirin öyle uyuyabilir siniz
Eda-5807 esma___06isik o zaman başka memleket ben 14 sene yaşadım hersey güzel ama sıcak kötü yıne hamıle olmasan bır nebze cekılıyor sıcak ama hamıle olunca cekılmıyor 😂😂😂😂
esma___06isik Milkshakee gelecek annesi gelecek az daha sabır 🥰 😘 ama önceliğimiz ne olursa olsun güzel bir uyku siz uyuyamayinca bebekte uyuyamaz rahatça dinlenmez geçe gündüz tekme stsr size 🥰😂😂😅
esma___06isik sel_ma gözlerinizi yorun biraz sonra kapatın öyle sayılar sayın içinizden uyursunuz belki
sel_ma sağ sol.kalca yanlarında gece açilmalarmi oluyor acaba hamilelikten dolayı genişleme mi oluyor yatağa gece yatınca oluyor 😔