nvn-mutlu esma___06isik selam canım ben istanbul dayım ama çok şükür eskisi gibi değil geceleri serin oluyor 🥰 24+5 deyiz oğluşla gün geçirmeye çalışıyoruz 💙 sen nasılsın 🥰
Eda-5807 esma___06isik valla burda hava serın akşamları ondan yana sıkıntı yok ama yatma konusu yatamıyorum karnım kasılıyor dönemiyorum istegım sekılde yatamıyorum en çok yüz üstü yatmayı özledım valla bızde böyle siz nasılsınız nasıl gecıyor sızın 😌
esmerrmm esma___06isik bugun itibariyle 34+1 oolduk simdiye kadar cok zor gecti tabi ama istanbulda geceleri hava serinledi cok sukur o konuda rahatladim 😅
esma___06isik nvn-mutlu aleyküm selam birtanem ben de idare etmeye çalışıyorum bugün de tam 38 haftalık oldum öyle bekliyorum bakalım neler olacak diye
esma___06isik Eda-5807 hamile olunca bir tskim düzenlerimizden vazgeçiyoruz özellikle yatma konusunda ben de bazen unutup yüz üstü yatıyorum eşim uyarıyor cidden çok zor bazen sol bazen sağ bazen sırt üstü yatıyorum bir tarafa yatınca o.tarafim komple uyuşuyor 😁😁
esma___06isik esmerrmm ya çok şükür diyelim serin olmasi güzel ya Ankara da yanıyordu baya yatirmiyorfu geceleri buzlarla durup yatıyordum😅😁
Mucize_anne32 Havalar serinledi geceleri ama ben hala uyuyamiyorum agrilarim oluyor ediyor kizimin gelmesini bekliyorum 38+1 olduk çok şükür rabbimee
esma___06isik Mucize_anne32 ben de yeni 38 oldum ya bu şey oluyormuş galiba son haftalar olduğu için ilk gebelerde beyin kendini adapte etmeye çalışıyormuş ondan uyku düzensizligi bir üç dort haftadan başliyormus canım
esma___06isik Zeyyyn ay dikkat edin o ayak ya ma sorunu çok kötü ya nasıl çıldırtıyor insanı bebeğininz kaç haftalık oldu bu arada
Arzuu_t esma___06isik burasi sabahlari buz gibi trenckotla geziyorum ☺️ Zaten 1 hafta cok sicakti ozmn deliricem sandim😃
esma___06isik Arzuu_t hım nerede yaşıyorsun canim keşke öyle bir serinlik burda da.olsa hiç yok demem 😅
Arzuu_t esma___06isik almanyada yasiyorum. Göndereyim bu serinligi 😅 Büyük ihtimal eylülün ilk haftasi en gec ikinci haftasi petekleri acariz
iremgoksel esma___06isik son günlerimiz olduğu için hem yorucu , hem heyecanlı bir o kadar da tedirgin 🥰
Mucize_anne32 esma___06isik benim kaç aydir varr huzursuzluk oluyor uykuya dalayamiyordum sıcaklarda ustune geldii nefes alamadim ilk uc ay uyudum sonra acısı çıkti
iremgoksel esma___06isik diken üzerinde bekliyorum resmen her an doğuma gidecekmiş gibi ev temiz olmalı,ben temiz olmalıyım vs. 🤣
Deletedmom93428 esma___06isik hastanedeym plesanta yaşlanması varmış idrar verdm sonuçlarını bekliyorum aşırı mutluyum 🥴
esma___06isik iremgoksel aynen aynen benimde öyle ev temiz evi temizledim ne olur ne olmaz diye de kendim de sürekli bir şey olur diye her akşam duşa girip yatağa öyle geçiyorum sanki roguracakmis gibi bir his doğuyor 😅😅
esmerrmm esma___06isik kiz valla her aksam soguk duş ve 9 10 tane küp buz yiyip oyle yatıyordum tabi 2 3 kerede uyaniyordum onada yatmak denirse 😁 yaz hamileligi cok zor allah yardimcimiz olsun 😅
Betul000 Sohpetiniz çok güzel ama bişey soracam az önce bi sohpet başladı aramızda erkek var mı diye babalarda bulunuyormu diye şuan bulamadım siz denk geldiniz mi
esmerrmm Betul000 ben denk gelmedim ama illaki kadin hesabiyla giren veya karisinin hesabina giren vardir günahi onalrin boynuna valla
esma___06isik Betul000 hayır canım hiç denk gelmedim bu programı zaten anne adaylarımız kullanıyor diye biliyorum