Mery16 Hafta dogurup bebegi saglıklı ve kuvoze girmyen var mı ? Travma oldu bende resmen 38. Hafta korkusu. Doktorum 38 de almak istiyor ben 39 da istiyorum bana bırakmıyor .
Zeyyyn Mery16 ablam iki çoçuğunuda 38 de doğurdu hiçbir problem olmadı 39 beklemiyor sa vardır bir problem canım illa kuvoze girecek diye birşey yok
Zehra159 Mery16 geçen bir tanıdığım 38+3 de sezeryana girdi. Sağlıklı oldu. 38. Haftadan itibaren doğum vakti girmiştir zaten.
Mery16 Ysmmmnn bazı doktorlar 38 i bazıları 39 u savunuyor bana da sanki geç olursa daha iyi olcak gibi geliyor ama adam yok diyor
Deletedmom23234 Mery16 Psikolojik olarak olabilir mi 😘 36. Haftadan itibaren korkma lütfen 🙏🏻 doktorun senin ve bebeğinin sağlığı için en iyisini bilir ❤️
Nur2308 Mery16 canın 38 hafta normal genelde 38 haftadan asagısını kuveze alıyorlar solunum ve ciger gelismezliginden bebegin saglıklıysa hic bir skıntı olmaz allahın izniyle 🤲
Emsare Sezaryen doğumda bebek çok irileşmeden almak istiyor doktorlar, sanıyorum süreç daha kolay ilerliyor anne için de
mucizem09_ Mery16 Annelik iste insan korkuyor gelisim geeiligi yuzunsn bebegimi 37 haftamda aldilar küveze girmedi gelistirici felan vurulmamistim zayif dogdu sarilik oldu 1 gefe hastanede yarti cigerlerini gelistirdiyse kalmaz 😘 haftayla alakasi yok yani 39 dogan bile kaliyor bazen
Mery16 Muallimesi 34. Hafta gittigimde 2650 ydi cuma günü gidicem 37. Hafta olucak kac olmustur bilmiyorum