anti_mateist65 Yoğurt yiyin ben öyle yaptım yatmadan bi açlık geliyor bana da dünyayı yiyesim geliyor 😂
BaLLikom44 Clostiridium yupbi tek değilim:) ne pis biri oldum diye düşünürken :) ben birazcık kuruyemiş aldım uyuyabilirsem yemicem yoksa ohoooo neler geçiyor aklımdan
Clostiridium BaLLikom44 sorma canım ya benimde aklımdan neler geçiyor bi bilsen. Gün masası kurulsa da bende hazıra konsam 😂😂
2melekannesi_ Clostiridium salatalık🥲 ben yememek için acıkınca uyuyorum genelde yoksa ipin ucu kaçıyor 🙊🙊
Clostiridium 2melekannesi_ uyusam bile gecenin bi yarısı kalkıp yıne yıyorum bilinç altına yerleştrmşm galıba 😂
2melekannesi_ Clostiridium kilonuz iyiyse yiyin gitsin ohh miss 😋 ben biraz hızlı aldım gibi o yüzden frenlemeye çalışıyorum 🙊
Eda-5807 2melekannesi_ valla gece bile uykudan uyanıp mutfakta ne yesem dıye gezınıyorum son haftalarda yemeğe verdım kendıme 7/24 saat açım aç 😂😂 doymak bılmıyorum kıloda almamışım çok 2 3kılo almışım yedıgım o kadar yemek nereye gıdıyor acaba 😂🤔
Melisapg Hamile değilim ama 7/24 aşeriyorum, maşallahım var🤪 Şimdi kalkıp kendime ezine peynirli kavurmalı ve köz biberli tost yapıcam çünkü canımın keyfisi öyle istiyor😂
2melekannesi_ Eda-5807 ayy maşallah ya ne kadar güzel ben de öyle olsam yerim sürekli🙊 ama bana çabuk yarıyor o yüzden suyla salatalıkla bastırmaya çalışıyorum son haftalarda nolurum bilmem😬