Happykariner Kızlar adete 6 gün kaldı az önce 2 bardak turşu suyu içtim kendimi alamıyorum zorla eşim aldı elimden . noluyor anlamadım belirti olabilir mi 😄 var mı sizde belrtiler
Elanurgvn61 Happykariner Valla benim bat 25 benimde 1 haftadır canım aşırı Domates ve Sarımsak çekiyordu bakalım hayırlısı 😅
elfmoom Happykariner ben adetten 1 hafta öncesi ve 1 hafta sonrası deli gibi dondurma yedim. sabah dondurma akşam dondurma gece uyanıyorum dondurma 😂 bi dünya para gitti dondurmaya bi elimde magnum bi elimde buz parmak😂 inşallah vardır ya 🥰 Hayırlı haberler ver bize
Elanurgvn61 Valla hep zamanından önce yaptım negatif çıktı bu sefer beklemeye karar verdim zor duruyorum ama artık yarın da olmazsam yapicam 🥰🥰
ilyesta Happykariner umutlandırmak istemem ama olabilir. Ben 1 kilo turşu yemiştim ve iştahım çok açıktı eşim de sende bı tuhaflık var hamile olabilir misin dedi test yaptım hemen ver pozitiffff
Happykariner ilyesta yaa çok sevindim canım test yapacagım ama 6 gün var daha adete o yüzden 1 2 gün kala yapacagım. İnşallah bende pozitifi görürüm inşallah
Bebek9 Happykariner adet olacağım zaman hep tatli yerdim. Oysa o adet olacağım zaman hep turşu yedim kesin hamileyim dedim cok şükür 12+3 Rabbim herkese nasip etsin