Nurayselvii Bir tek yüz üstü rahat yatabiliyordum artık yatamıyorum sağ sol yatarken de doğru düzgün uyku tutmuyor 🙄
ElifBurak61_ Nurayselvii uzmanlar 20 haftadan sonra sol tarafa yayılmasını uygun görüyor diye biliyorum 😊
Zeyyyn Nurayselvii 32 +4 teyim yüz üstü hariç göbekten yatılmıyor tabi 🤣 sağ sol hangi pozisyon rahatsa öyle yatıyorum
bebegimizibekliyoruz1 Nurayselvii 21+5 im son bi haftaya kadar hep yüz üstü uyudum artık doktorum onermedigi için hamile yastığı aldım e bebekten onu kullanıyorum hep soluma yatıp uyuyabiliyorum
Kilicbebek Nurayselvii ay vallahi kurudum artık uykular haram oldu çok keyfsiz artık heryerim tutuluyor hep sağ sol sağ sol sırt üstü yatmak istiyorum eşim uyandırıyor yatma diye şuan ağırlaşmadım bide son haftalarda ne olue bilmiyorum
sumeyraballl Nurayselvii canm bende yüz üstü yatyordum şimdi 21 haftalığm sağ sol değişimli yatyorm tek tarafla da sürekli yatılmıyor bazen acısından dönüyorm diğer tarafa
Zuhreee Nurayselvii bende 2 gün sonra 21 bitiyor canım sağa sola yatıyorum amaa baya karımın üstüne yani acaba sıkıntı olurmu
2melekannesi_ Nurayselvii aslında hala sırt üstü ve yüz üstü yatabiliyorum en rahat olduğum o benimde ama için rahat etmiyor bebek için yine dönüyorum sağa sola yatmaya alışmaya çalışıyorum🙄
Semanurozgan Nurayselvii şu an 17 haftaligim inanır mısın gece 3 saat dışında uyuyamıyorum çünkü yüz üstü yatamadigim için doğuma kadar nolur bilmiyorum 😂
Prlpn8286 Nurayselvii 25 haftalık şuan doktorum sola yatarsan iyi olur dedi ama ben nasıl uyuyabiliyorsam öyle uyuyorum açıkçası 😄 genelde sırt üstü misler gibi uyuyorum ara ara sağa yada sola yatıyorum.