Kızlar bugün yolun ortasında kanamam oldu ağar topar hastaneye geldik bebeklerin kalp atışlarını aldılar en başta sonra tedavi uyguladılar suan serum takılıyorum bebekleri ve beni rahatlatmak için progesteron hap verdiler onu da içtim 3 saat geçti bi ara kesildi kanama şimdi tekrar etmeye başladı normal dediler ama ben gene de korkuyorum bişey olacak diye 16 haftalık hamileyim sizce geçer mi bu kanama
Kanama hastane
Geçer inşallah strese girme 😐
insallah gecer cnm dua et elini karnına koyda cnm rabbim bebeklerimizi kucağımiza almayı nasip etsin insalalh
CansuAhmetalkol senin haftalarinda benim kanamam 3 hafta sürdü canım. Korkup endiselenme...Benimde tam gecti derken tekrar basliyordu. Strese girmemeye calis. Olabiliyor o dönemlerde. Elini karnina koy hergün bebislerin icin dua et.
CansuAhmetalkol Canim 11. Haftada başladı su an 17. Haftadayim hala devam ediyor ara ara. Normal kanama kesilse de kahverengi kanama devam ediyor. Bebekler saglikliysa sorun yok en onemli sey moral. Ama biliyorum o durumda moral yerinde olmuyor. Doktorum kanamasi olan cok cok az hasta bebeğini kaybeder demişti. İnşallah oyledir. Dua etmekten başka çaremiz yok. Aytel Kursi okuyorum ben devamlı. Genelde 20. Haftadan sonra geçiyormuş ama 9 ayı böyle geçirenler de oluyormuş. Rabbim bizleri ve bebeklerimizi korusun. Panik yapma. Ağrın var mı ?
Hepinize teşekkür ederim şükürler olsun kesildi kanama evimize geldik enfeksiyon olmuşum ondan olabilir dedi doktorum ama suan bebeklerim iyi Allah’a şükürler olsun