Ilkalp1 Bsrakya cinsiyeti ne bebeğinizin. Hayırlısı olsun hiç dert edip sıkılma. Yeterki annesini üzmeden gelsin
Bsrakya Ilkalp1 kız insallah birde erken gelir derler ay Amin insallah yaa 🙏🏻 bide ilk gebelik ya o yüzden bu kadar sabırsıziz 😂
Ilkalp1 Bsrakya ben yüzünü cok merak ediyordum🤭 çokta etmeme gerek yokmus aynı babasi gibi geldi kerata 😃
Medo123 Bsrakya aynı gidiyoruz benimde umudum kalmadı herkes hadi dedikçe iyice stres yapıyorum sanki benim elimdenolan bişey 😌
Bsrakya Medo123 evet yaa bana da sürekli doğurmadin mi sen diyip duruyorlar doğurmicam diyorum bende çevremdekiler çok şey yapıyor ben de stres oluyorum 😂
Medo123 Bsrakya pilates topunda zıplatıyor yürüyüşe çıkarıyorlar hadi hadi bu gelmez diye diye cocuuum da inatlaştı sanırım bi biz değilizdir diye düşünüyorum bunu yaşayanlar ne yöntemler kullandı acaba 😃
Bsrakya Ilkalp1 ahaha valla bende öyle merak ediyorum ama içimde de kesin babasına benzeyecekmis gibi bi his var kesin babasına benzer valla 😂
Bsrakya Medo123 valla bende zipliyorum hareketler yapıyorum ama anca kendimi mi yoruyorum anlamadım gitti gene gelmiyor gene gelmiyor hayir yalancı sancı bile yok 😂 bu çocuk bu içeride ne yaşıyor bu kadar da rahat gelesi yok anlamadım 😂
Medo123 Bsrakya içerde keyifleri gıcır rahatlarını bozmak istemiyorlar heralde 😂40 olana kadar gelmezse kontrolde yatış verir suniyle getirirler diyorlar o da korktuyo beni inşallh kendi sancımızla sağlıklıca doğruruz 🙏
Medo123 Bsrakya amiiin tüm bebek bekleyenleri inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız kolay doğumlarla sağlıklıca 🙏