Hanifeay Hanımlar 32+5 oldum ve bebeğim doğum kanalına yavas yavas girmeye başlamış artik yüzünü göremeyiz dedi doktor sizce bu süreçte ne zaman olur doğum aynı durumu yaşayan ya da tahmini olan varmi. Bu konuda tecrübelerinizi paylaşır mısınız.
Elif_Eda Hanifeay Ay maşaAllah ben 30.haftaya girdiğim gün gittiğimde dönmemişti daha da erken dedi zaten doktor bakalım perşembe 34.haftaya giricez bakalım durumlar nedu 😊😊
aysenunur Hanifeay aynı gündeyizz bugün sorduğumda baş aşağıya dönmüş bebek dedi ama kanala girmemiş dedi sırtı dönükdü zaten kafasını zor görüyorum dedi 😇😇☺
Nurhayat55 Hanifeay ben 33+3 haftalik oldum başindan beri bebiş ters duryor, inşallh döner sona doğru..🤗🙏
Fatmanurr42 Hanifeay Bizimki 39+3 kanala girmiyor ya kafası dönük yüzü gözükmüyormuş ama bi türlü inmiyor kanala bey efendi. 40.haftada suni ile sancı verip indirmeyi denicek doktorum
Hanifeay Fatmanurr42 şimdi herseyin çaresi var tabi yeterki makat geliş olmasin. Bazı bebişler çok nazlı oluyor😊 Allah sana suni sancıyı nasip ediyorsa sabrınıda verir yanında. Tez zamanda bir avazda kurtulursun inşallah 🤲
Fatmanurr42 Hanifeay İnşallah canım Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤗 Suni sancı beni korkutmuyor eğer evladımı sağlıklı şekilde öyle kucağıma alıcaksam öyle olsun suniyede razıyım.
TugceSmile Hanifeay Bizim de yüzümüz dönüktü en son. Bayadır baş aşağı duruyoruz. 35+3 olduk şimdi ama hareketlerini daha aşağıda hissetmeye başladım acaba kanala girmiş midir yoksa ağırlaştığı için mi vajinaya baskı yapıyor meraktayım🙄 Sizde kanala girince hareketlerde değişme veya daha aşağıda hissetme gibi bir durum oldu mu acaba. Cuma randevumuz var ama çok merak ediyorum 🤔😇
Hanifeay TugceSmile doktora Gitmeden önce biraz daha asagimda hissetmeye başladım hareketleri neredeyse çıkıcak çocuk heralde diyip gülüyordum🤣 pazartesi günü bir ogrendimki kanala girmeye başlamış artik yüzünü göremeyiz dedi doktor. Seninkide o zaman kanala girmeye başlamış canim 😊
TugceSmile Hanifeay Doktor randevumuz vardı bugün gördük bebişimizi artık bizimki de kanala girmeye başlamış 🤗 Bize doğru yaklaşıyorlar artık 💙😍