tosbikveannesii Ryhntuna normalde sanırım öyle ama bn bi diğer hamile arkadaşımın tavsiyesiyle gittim randevusu boş olunca randevu alabildim bence verirler sizede randevu
fatmanuruslu42 T1402E canım hacettepe nın özgür hocanın üvretli muayenehanesıne gidiyorum cok memnunum hele de riskli nı durumun varsa mutlaka özgur hıacaya gıt
Boncugummmm fatmanuruslu42 meraba özgür hıca muaynehanemi açtı ilk başta cok gtmk istedm ama randewu bulamadım muaynehne actgından haberm yoktu
Dnz0601 Sezya benimki doğum paketiydi ben 9000 TL ye almıştım ama şu an 10 bin olmuş doğum paketi sadece doğum ise normal sezeryan farketmeksizin 6500 TL ye yaptırıyor koruda
Burcuburcum UmutsuzPolyanna bende Çukurambar koru özgür hocaya gidiyorum. Şahane bı hoca.cok araştırdım. Herşeyle o kadar ilgili ve ayrıntılı anlatıyorum.cok da samimi. Kesinlikle tavsiyemdir. Koruda bı kaç doktor denedim ama özgür hocayı eşim bile beğendi.
Aygu9198 Dnz0601 sincan özel koru hastanesı mi ? Muane ucretı nedir bilginiz var mı hangı doktora gıdıyrsnz
Hlm Çiğdem Güler e gidiyorum. Ege plaza da kliniği var. Karı koca dr. ve çok ilgililer. Doğumu Koru, Memorial de yaptırıyolar. Tavsiye ediyorum :)
llFatma T1402E Gazi Hastanesi’ne gidiyorum 22 haftalığım gayet memnunum şu ana kadar. Beni de arkadaşlarım yönlendirdi ilgililer diye. Tel veya int randevu alınmıyor gebelerde cuma günü kadın doğum 9. Kata çıkıp 1 kere randevu alıyorsun zaten doktorlar gün veriyor devam ettiriyor. Tavsiye ederim.
0267 tosbikveannesii ya canım sormayı unuttum.🤭 Dün o kadar sormam gereken şeyler vardı ki hepsini sordum onununuttum eve gelince aklıma geldi. Fakat birkaç gün önce arkadaşımla konuştum, bir yakını yakın zamanda gata da doğum yapmış. Refakatçi almamışlar hemşireler yardımcı oluyormuş. Keşke sorsaydım hiç aklıma gelmedi.
llFatma Boncugummmm deniz karcaaltincaba arkadaşım önermişti. Ben ilk 9 haftalik iken yani yeni diye almsmislardi poliniklige geçmiştim. Poliniklerden de memnun kalınca geçiş e gerek duymadım. Poliniklereden de memnunum. Deniz hocayı öneren olmuştu illa bir yere bağlı kalmak istiyorsanız gidebilirsiniz.