tosbikveannesii 0267 hangi doktora gidiyosunuz acaba ben de oraya gitmek istiyorum çoğu kişi çok memnun
0267 tosbikveannesii canım düzenli bir doktora gelmek mümkün değil.hamgi doktor boş ise ona sırayı alıyorum. Ama Doktorlar birbirinden ilgili. Pandemiden dolayı galiba bu şekilde oluyormuş sürekli aynı doktora sıra alınmıyor malesef. Ama dediğim gibi hepsinden memnunum
busranr06 FDK2835 ben de ilk ona gittim hamile oldugumu oğrendigimde acilden giris yapmıstık sevmıstım aslında ama cocid çok pik yaptıgı ıcın hastane değil de klinik istedim geçtim amahiiic memnun kalmadım doktordan 27. Haftada ona dönmeyi planlıyorum 😆
tosbikveannesii 0267 Peki doğum nasılmış bı bilginiz varmı yani odalari ebeleri sonradan girebilen felan nasılmış acaba
0267 tosbikveannesii sadece bir kişiyle konuşma imkanım oldu o da bir tane refakatçi kalıyor dedi. Doktora bu gittigimde soracağım bakalım ne diyecek
T1402E Selcann şimdi muayeneden çıktım çok memnun kaldım herşeyi tek tek anlattılar . Çok ilgililer kesinlikler Cebeci tıp fakültesini tavsiye ediyorum kızlar aklınız da bulunsun 🥰
tosbikveannesii Bende cebeci tıp fakültesine gidiyorum ama bu içindeki özel muayene kısmına gidiyorum şuan öncesinde polikliniğinden hiç memnun kalmamıştım açıkçası acaba doğum nasıl cebecinin 😏
Ryhntuna tosbikveannesii ya cebeci tıp belli bi haftadan sonra almıyo mu ben de normal polikliniğine gitsem diyodum
defneveannesiii Seraprana profesör bir kadına gidiyordum fakat şehir değiştireceğini söyledi şuan başka bir doktora geçtim. Gideceğim doktorun çok iyi olduğunu söylüyorlar ismi ulaş fidan önümüzdeki cuma ona randevum var
Seraprana defneveannesiii anladııım. Peki kontrollerde ya da sancı anında ve sonrasında refakatçi olarak eşlerimizi kabul ediyorlar mı acaba. Onun hakkında bi bilginiz var mı
defneveannesiii Seraprana hiçbir fikrim yok fakat pandemi süreci uzarsa ve artmaya devam ederse tekrardan refakatçi kısıtlaması gelecek. Geçen sene şehir hastanesinde yeğenim doğdu. Sağlık personeli olduğum için görebildim anneyi bebeği.
Seraprana defneveannesiii hmm çok teşekkür ederim Bilgi verdiğiniz için umarım vakalar artmaz da artık rahat ederiz hepimiz 🤲🏻