Nur_Nur_ Kızlar uygun fiyatlı yüz bakım kremleri, maskeleri, saç bakım yağları önerebilirmisiniz? Yüze ve saça iyi gelen doğal maskelerde olur 💖
nurseliakan Nur_Nur_ panten in Argan yağını kullanıyorum yumuşacık yapıyo kızımada kullanıyorum saçını elleyen bayılıyo yüz içinde şuan aklımda yok 😂 bide elsev in mucizevi saç kremleri var durulanmaz oda iyi
bebegimizibekliyoruz1 Nur_Nur_ annem aleoveralı krem yapıyor içine apmul vitamin falan koyuyor yüzüme onu kullanıyorum nemlendirici olarak la roche posay effaclar yüz yıkama jeli ve neutrogena pembe greyfurt yüz yıkama jelini dönüşümlü kullanıyorum tonik olarak la roche effaclar duo tonik saçlarıma morfose milk saç köpüğü asla sertleştirmiyor saçlarımı bebek gibi yapıyor kokusu da harika urban care sıvı saç kremi ve gliss dönüşümlü kullanıyorum urban care günlük bakım kremi de kullanıyorum
Zeynep44_44 Nur_Nur_ kesinlikle tavsiye edeceğim üç ürün var. L’Oreal Paris saf kil peeling Jeli Elidor Doğanın Enerjisi Saç bakım yağı avakado lu Elidor güçlü ve parlak saç parfümü
Nur_Nur_ Elvan saç gürleştirmek için bildiğiniz yöntemler varmı doğum kontrol hapını duymuştum işe yarıyormu acaba
Nur_Nur_ bebegimizibekliyoruz1 saçlarım içim morfosenin kremini kullanmıştım çok güzel kokuyor ama saçlarımı gür değil bunun için bi öneriniz varmı acaba
bebegimizibekliyoruz1 Nur_Nur_ Kız benim saçım da gür değil 😂 hele hamilelikte daha da döküldü haftada bi hindistan cevizi yağı sürüyorum bekletiyorum bekletebildigim kadar
Nur_Nur_ bebegimizibekliyoruz1 hindistan cevizi yağını zmanında çol kullandım bir işe yaramadı genler yüzünden hiçbişekilde gürleşmeyecek gibi 😄
bebegimizibekliyoruz1 Nur_Nur_ Ay bende içimi rahatlatıyorum iyi geliyo diye 😂 yani yumuşatıyor baya o hoşuma gidiyor
Zeynep44_44 Nur_Nur_ Rica ederim. Çatlak için, Lierac kullanıyorum. Geçen ay da Bim e Nivea nın sıkılaştırıcı vücut losyonu gelmişti şuan onu deniyorum. Kokusu çok rahatlatıcı..🤗