Mavi_bulut Kızlar 30 haftalık gebeyim 1 haftadır progestan fitil kullanıyorum ve kullanmak zor geliyor siz ne kadar süre kullandınız doktorunuz ne zaman kesti progestanı
Yceren54 Mavi_bulut 32 den beri kullanıyorum 35 haftalığım erken doğum riskim var 37 de keseceğini söyledi
minikprensimmm123 Mavi_bulut 19 haftalık gibi başladım 33 haftalık oldum daha devam ediyoruz fitil olarak ilk aralar zor oluyor ama sonradan alışıyorsun
Ilkayy Mavi_bulut 11 haftamdan beri kullanıyorum ağızdan alıyordum 27 haftaya kadar günde 3 defa. 30 haftalık oldum fitil olarak kullanıyorum şimdi erken doğum riskim olduğu icin
Fadime24 Mavi_bulut 7. Haftafa basladım ve 24 hafyadayım hala devam sabah aksam sekılde hemde doguma kadar da devam dıyor doktor. 😐
Mavi_bulut Yceren54 Ben de geçen hafta erken doğum riskiyle 4 gece yattım hastahanede sonra progestan verip taburcu ettiler bugün kontrolde her şey yolunda denildi ama ilaca devam edecekmişim çok geçmiş olsun size de 🙏
Mavi_bulut Ilkayy geçmiş olsun size de benim de erken doğum riskim vardı bugün kontrolde her şey iyi dedi fakat ilaca devammış
Ilkayy Mavi_bulut o ilac çok sağlam bi ilac ben 11 haftalıken düşük tehlikesi yaşadım. Ozamandan beri kullanıyorum. Rahimi kalınlaştırıp sıkılıştırıyor
Gul_111 Mavi_bulut aaa bende aynı problem var tüp bebekle hamile kaldım o zamandan beri kullanıyorum 22. Haftadayım dudaklarım da dediğiniz gibi kuruma çatlama var doktor hamilelikte olabiliyor dedi ama bende pregestondan şüpheleniyorum
Hazeleyes_ Haftamdan beri kullanıyorm 31 oldum hala devam ediyorım ben yutuyorum ama fitil olarak ben yapamadım ay başı gideceğim dr bakalım ne diyecek doktorum:)
Duygulu35 Mavi_bulut ben hamileliğim başından beri kullanıyorum düşük riskim vardı Doğum yapincaya kadar kullanıcam 35+2deyiz progestana devam