Nagihan61 Doktor kaçıncı haftadayken sezaryanna gün veriyor doktora sormak istiyorum ama pek bi havalı takılıp ters cevap veriyorlar 36+5 haftalığım bu arada
oglumubekliyorumm Nagihan61 37+5 de sezeryan için gün verdi . Bebek hala ters durduğu için 39+0 da perşembe günü sezeryan olucam
Gonul_enes Nagihan61 bende suan 36+5 ilk sezeryanim olacak bana 6 eylule gun verdi, genelde sezryanda 38+.. da oluyor
Nagihan61 gokcekocyigit07 suyumuz çok fazla yanı normalinden de fazla 3 günde 1 nst ye giriyorum başka hastanede ve çok hareketli ordaki doktor niye bekletiyorlar seni almıyorlar doğuma dıyorlar ama benım doktorum hala bişey demedi 😏
Sugibi_34 Cokkk heyecanlıyım 38+3 yarın sezeryan oluyorum minnak prensesim gelıyor Rabbım saglıkla yavrularımızı kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Nagihan61 Sugibi_34 Amin inş darısı tüm annelerimizin başına bi an önce doğsun istiyorum çok agrılarım oluyor uykulardan uyanıyorum ayaklarımın ağrısından
gokcekocyigit07 Nagihan61 peki sormadınız mı doktora, neden riske atıyor ki ? Memnun değilseniz değiştirin bence
Nagihan61 gokcekocyigit07 ben zaten yüksek riskli gebelik bölümüne gıdıyorum bitane doktor var orda da enfeksiyon da olduğu için araştırma hastanesi olmak zorundaymiş zaten sonuna geldik ama tedirginim hep