busra1361 kızlar 30 haftalık hamileyim nefes darlığı yaşıyorum en çokta geceleri uyumaya çalışırken sanki odada bütün oksijen bitmiş gibi halbuki pencerede açık :( 2 hafta sonra kontrolüm var aranızda bu durumu yaşayan var mı
Sukranerolkaradag busra1361 Ben yaşıyorum hergün olmasa da ama özellikle soğuk su içerken, soğuk duş alırken falan yarım nefes alıyorum. Tam nefes alamamak da çok zor geliyor :(
Belissima busra1361 24. Haftalığım benimde o sorunum var. Darlanıyorum kendimi havadar yerlere atıyorum. Yinede oksijen bitmiş nefes yetmyor hissi oluyor
buse_yildiz24 busra1361 evet canım malesef. . 30 haftalığız bizde sıcaklarında etkisi büyük özellikle geceleri nefes alamamızda , sabah bi kalkıyorum burnum tıkanmış artık sıcaktan mı rahat nefes alamamaktan mı bilmem😐😐
mervec busra1361 bende yaşıyorum canım nefesim yetmiyor sürekli derin nefes almak zorunda kalıyorum nedenini bebeğe bagliyorum mecbur 32+5 gunluguz
busra1361 Sukranerolkaradag Belissima buse_yildiz24 mervec Damladuaa PasaninAnnesi hepimiz yaşıyorsak galiba normal bir durum kızlar dimi. internek baktım birazda karnımız büyüdüğünden dolayı oluyormus ama tam nefes alamıyor olmak çok kötü gece oda oda dolanıyorum üstelik çalışyorum bide yarı uykulu halde malesef ki. Allah yardımcımız olsun insallah
Damladuaa busra1361 bende de aynı durum var 35 haftalığım 30 haftamdan beri nefes darlığım var uzun süre yürüdüğüm zaman bile nefes gidiyoo 🙏💕🐣
PasaninAnnesi busra1361 28 haftalığım tamda suan o sıkıntıdaym nefes alamamaktan ağlıycam nerdeyse 😭 bağırıyorum resmen nefes alıp verirken cok zorluyo
busra1361 Fidashka işte o çarpıntı da zaten daha panik oluyorum uyuyamıyorum ee malum üstüne sıcaklar bide