1Semanur66 Kızlar 40+1oldum meryem ana otunu buldum bugun dün sancım vardı baya durdu açılma vs yok ne zaman bu otu kullanmaliyim siz ne zaman kullandiniz doktor 1 hafta süre verdi
Merkun 1Semanur66 doğumunuz başladığı zaman suya koyup nas felak ve meryem suresini okuyorsunuz doğum olduktan hemen sonra sudan çıkarmanız gerekiyor. Ben çok inanarak yapmıştım ama bende maalesef işe yaramadı
Prensesannesi16 1Semanur66 hastanede yanınızda birş olursa yapabilir bide koydumtan sonra sudan bi iki yudum içmeniz iyimiş benim için koyuldu çok şükür sezeryandan sonra rahtcana normal yaptım. Evde başkası koyucaksa doğumdan sonra haber vermeniz iyi yoksa kanamanız durmazmış birinden duymuştum
1Semanur66 Bi sorum daha olucak yakinimi kaybettim kendimi üzmemeye ağlamamaya çalısıyorum ama yinede kötü oluyorum moralim bozuluyor ağrim oliyor sütün geri çekilir diyorlar böyle bişey varmı?daha dogum olmadan böyle bisey mümkunmu
ezgikptngl 1Semanur66 doğum olmadan süt çekilmez bence ama yinede siz kendini yıpratmamaya üzmemeye çalışın bebeğiniz strese girmesin
1Semanur66 ezgikptngl Evet bebegim için güclu durmaya çalısıyorum🙏 inşallah çekilmez sonuçta sutmu var suan bende
Bahser 1Semanur66 geri çekilmeyi bılmıyorum ama evet sütünüz oluşuyor hamıle iken benım 30 hafta da erken doğum riskim oldu o günden beri az az gelıyır bazen dr um gebelıkte oluşmaya başlar süt göğüslerınle sakın oynama rahmı tetıkler dedı
Merkun 1Semanur66 evet hastane daha mantıklı olur en azından doğuma sizinle giren hemen sudan çıkarır
Asi_vurall 1Semanur66 olur arkadaşımın sancısı bile yoktu gece bırde yapıp belıne suyunu sürdü üçte hastaneye gıttı açıldıkça suda rahımde acıldı sabaha doğurdu