Destinaa Kızlar 2 gün önce normal Doğum yaptım hemen Doğumdan sonra geldi fakat çok az damla damla geliyor humana kullanıyorum 3 4 bardak içiyorum erik kayısı hoşafı içiyorum 4 litre su içiyorum başka ne yapabilirim ?
kubusdiyebiri Destinaa İnstagramdan doktoranneninblogu’nu takip ediyorum. Bu aralar sık sık irmik helvası yapıp yediğini ve dehşet süt artırdığını anlatıyordu. Allah izin verirse doğumdan sonra ilk deneyeceğim şeylerden olcak ☺️☺️
Fkt Destinaa hurma incir çerez tüketmenizi öneririm kırmızı et tavuk bu tarz gıdalar sütünüzü artırır ayrıca kaliteli bir sütünüz olmasını sağlar doyuruluğu fazla olur, bebek için kilo alımındada farkı görürsünüz ben ilk 3 ay düzenli olarak bunları kullandım
Ayguns Destinaa yeşil sebzelerde çok süt artırıyor. Bulgur pilavı tavuk çerezler helva gibi yiyeceklerde epey süt yapıyor. Ama herşeyden önce kendinizi sütünüzün olduğuna inandırmanız lazım. Bebeğinizi bol bol göğsünüzde tutun o emdikçe açılır süt kanallarınız inşallah 🙏
Krtalzyn Destinaa yazmışlar zaten ama ekstra olarak kesinlikle maden suyu bakıyorum sütüm yok hemen maden suyu içiyorum hemen doluyo deneyin bu arada şuan 2 günlük olduğu için az sütün bebeğin ihtiyacı kadar üretirlir bebek büyüdükçe artacak merk etme
Seda_nrr kubusdiyebiri @Destinaa bende gördüm bunu ve yapan takipçileride sütünün çok arttığını söylüyor
Ozgu_momy Destinaa Süt mideden değil beyinden üretiliyor, yiyeceklerin süt üzerindeki etkisi sadece sütün kalitesini arttırmaktır . Bol su için , dinlenin , 3 saatte bir 15 dk sağın makine ile bir iki güne çoğalır
Dilekcnkn Destinaa Promalt içecekler arttırıyormuş bir bakın isterseniz e bebekte yorumlar çok iyiydi
Tugcek Destinaa ben instagramda emzırmedanısmanlığı diye bir danışman var dilruba hanımdı sanırım 2 yasında oğlum var 18 ay onun hıkayelerını ızleyerek emzırdım bakabılırsın. bol su rezene ıhlamur karısımı günde 3 kupa içebilirsin hem bebegı rahatlatıyor hem süt yapıyor onun dısında sıcak duş göğüslere masaj çok etkılı ve en onemlısı stres yapma şekere yüklenme kesınlıkle bır faydası yok
Tugcek Tugcek sütüne İnan güven Allah bebısım rızkı varsa verır mutlaka sütüm var gelıyor dıye sürekli kendını tesellı et bır arkadas beyınle alakalı demıs kesınlıkle katılıyorum rahat ol yeterlı ❣️
Muallimesi @Destinaa ilk günler sütün az gelmesi normalmiş 10 güne kadar normal düzeye gelecektir, irmik helvası ve dereotu da çok iyi süt yapıyor