Arhbn Kızlar boğazım tahriş olmuş gibi sürekli kaşınıyor ve kuru öksürüğüm var. 2 tane hazır ıhlamur içtim. Araştırmak aklıma şimdi düştü içilir mi içilmez mi artıl içtim gerçi ama korktum. Nasıl araştırmadan içtim🤦🏻♀️ 16+1 im bu arada
meleklerimveben Arhbn Arhbn ben ıhlamur cok severim, gebeliğin uzun dönemi kış ayında geçmişti sordum doktorum günde 2 fincanı geçmeden ıhlamur içebilirsin başka bisi içme demisti, ıhlamurun hicbi zararı yok merak etmeyin. Ben fazlasıyla içtim çünkü 😁
leyla-kaya42 Arhbn gebeligimi ogrendigimden bu yana her kahvaltida ihlamur ictim.doktorum cay kahve yerine bunu onerdi.hic bi sorun olmaz merak etmeyin
1Semanur66 Benim doktorum bana icebilirsin demisti ama sadece bilmediginiz otları yemeyin içmeyin dedi siz yinede kendi doktorunuza sorun
1Semanur66 Arhbn Yok içmedim sevmiyoeum ama nanelimon içtim halada içerim grip olunca yoksa başka türlu ilac kullanamadigimiz için ben nane limon icin arayıp sormuştum bana ihlamur nanelimon icebilirsin sadece bilmediginiz otlari icmeyin dedi Ama interette nane limon içmeyin fln yaziyordu en iyisi doktor sormak
Cerenktkc Ben hamile olduğumu öğrendiğim günden beri hiç içmiyorum bitki. Dediğin gibi boğazım ağrıdığında ise süt ısıtıp içiyorum aklında olsun seninde
Durudefne61 Arhbn ihlamur zencefil çayi içebilirsin korkmana gerek yok sadece abartmadan iç 2bardaktan fazla olmasın
Arhbn leyla-kaya42 canım sağol boğaz enfeksiyonu oldu sanırım. İnternetten bakınca da kan inceltiyor falan yazınca korktum
Bibebebi Arhbn canım bana doktorum içebilirsin demişti. Gebelik boyunca en ufak boğaz ağrımda hemen bol limonlu bi ıhlamur yapıp içtim. Hatta en son dün içmiştim🤗 ama hazırlardan tüketme aktardan falan al az bir şey kendin demle bence canım çok geçmiş olsun