Hatice1123 Benim de evimin her yeri tüp kokuyordu mutfağa geçemiyordum ıctigim su bile tüp kokuyordu niye kokuyor diye oturup ağladığım bile oldu 19. Haftamdayim geçti çok şükür😊
edaozcan13 Nesossssss eşim bitlisli ben diyarbakırlı ama hiç bileyimiz aynı değil elbise katlayışımız bile farklı onlarlan çok tuhaf bana Oo yüzden
Nesossssss edaozcan13 ya maşallah:) ben de Makedon göçmeniyim eşim Afyonlu:) Bazen iki kardeşin alışkanlığı bile farklı oluyor:)
edaozcan13 Nesossssss doğrudur allah yardımcımız olsun herkez elbet birgün kendi düzenini kuracak 🤲🙏aynı evdeyiz diye ben onların kine ayak uyduruyorum
edaozcan13 Nesossssss işte bazısı cok iş yapar yiğidi öldür hakını yeme. Söz var ama bizimki yapamıyordu hep. Gözüm dişarı yemekleri aryodu😂 halla. Öyle alıştım artık yiyemyorum yemeklerini son bir ay bakalım doğumdan sonra inşallah düzellirim
Akrepbebek Nesossssss ilk hamileleigim de bana da cok kokuyordu. Dolabı açtığım an midem bulanıyordu ve hemen lavaboya koşuyordum. Dolap kokmuyor temiz ama koku geliyordu iki günde bir eşime sildiriyordum. Kahve limon neler denedim fayda etmedi .😂 bir sure sonra kendiliğinden geçecek bu tiksinti 😂
Nesossssss Akrepbebek hadi inşallah artık eşim de bıktı dolap temizlemekten:) eee baba olmak kolay değil:))))