Portakalimsi545 Patika21 inşallah on gün sonra bende görürüm. Kesin olsun diye on gün sonraya aldım ☺️
Portakalimsi545 busra2021emir bat üzerinden 13 gün geçti. Sizinki daha fazlaymış belki ikinci kez yumurta oluşmuştur. Doktorum bana bu ihtimal de olabilir demişti.
Portakalimsi545 ElifBurak61_ 6 ya kadar dayanabilir miyim bilmiyorum. 10 gün sonrası için aldım randevu. Teşekkür ederim 😊🙏🏻🙏🏻
Bktece Portakalimsi545 benim de ilk gebeligim suan.ilk ay kasıklarımda ağrı çok oluyodu ben test yaptirdigimda beta 642 li bisey çıkmıştı bi hafta sonra doktora gittim keseyi gördü 3 buçuk haftalik hamileymisim o zaman. 3 hafta sonra da kalp atışını dinlemek icin çağırmıştı. İstersen bi hafta daha beklet o zaman beta degerin de iyice artmış olur
mrvevcil Portakalimsi545 kendinizi strese sokupta gün aşırı test vermeyin daha gebeliğinizin çok başındasınız 1 hafta yada 10 gün bekleyin yaklaşık 2 binlere ulaşınca keseyi görebilirsiniz
aysessozer busra2021emir kaçıncı günde 14 ile öğrendin canım benimde adetim 13 gün geçti dün kan testi yaptım negatif çıktı
Ozlm007 Portakalimsi545 bu değerlerle en gazla doktor rahim duvarının kalınlaşmasını görebilir kese için bir hafta daha beklemelisin ama negatif düşünme sadece çok erken öğrenmişsin ☺️
1kbrylmz Portakalimsi545 kese beta değerine göre değil de haftaya göre görünür daha çok 5. Haftada karından görünür
Gasami Portakalimsi545 yok baktırmayın siz gerekirse bekleyin🙏🏻 Üzülme canım atlattık çok şükür şuan ikinciye hamileyim🥰🥰
Portakalimsi545 busra2021emir tabi ki beta değerlerim yükselişte mi diye takip ettim. Genellikle 4 ya da 5 katına çıktı. Çarşamba doktora gideceğim
busra2021emir bnmde dun 1233 olmus degerim saglik ocaginda vermistim kan bugun de doktora gittim cok sukur keseyi gorduk 2 hafta sonra gel kalp atislarini dinleyelim dedi