momiesbabies Detaylı ultrasona girdim , çok şükür bebek normal fakat benden bebeğe giden damarlar normalden büyük, raporumda preeklampsi yani gebelik zehirlenme riski takip edilmeli diyor. Çok moralim bozuldu bunu yaşayan var mı illa oluyor mu?
Elifdikel momiesbabies Duruma göre doktorunuz kan sulandırıcı iğne ilaç başlayabilir bende yaşadım erken doğumla sonuçlandi kızım şuan iki yaşında 35 haftalık hamileyim tansiyonunuz ve idrarda protein takip edilmeli ödeminize dikkat etmelisiniz zaten doktorunuzda gerekli uyarıları yapacaktır inşallah sağlıkla kucağıniza alırsınız yavrunuzu geçmiş olsun
Mavi34 momiesbabies benimde detaylıda rahimdeki atardamarda sağ ve solda yüksek direnç çıkmıştı. Gebelik zehirlenmesi her an gelişir dediler. 2 hafatda bir kontrole çağırıyorlar. Tansiyonu sürekl takip et 13 9 gördüğün an acile git dediler kontrollerde.idrar tahlili veriyorum şimdilik protein eser miktarda çıkıyor 28.haftaya geldim inşallah sorun olmadan ilerleriz
Deleted5544 momiesbabies bende bahsettiğin şey vardı canım haftaya kadar coraspin kullandım, kızımda biraz gelişim geriliği oldu ama sağlıklı doğdu çok şükür bir de her akşam tansiyonumu ölçtüm
momiesbabies Elifdikel hiçte tansiyon vs problemim yok nasıl öyle çıktı anlamadım 🤷🏻♀️ kan testlerimide yeni oldum hep her şey çok iyiydi , yarın sabah gideceğim tekrar detaylıya gireceğim ama çok kafama taktım 😔😩
Elifdikel momiesbabies Benimde hiç olmamıştı tansiyon sıkıntım ama 35 haftalık gebelikte zehirlenmesi sebebiyle erken doğum yaptım bir anda bile ortaya çıkabilen bir durum ihmal etmemek lazım sağlıkla zamanında gelsin inşallah