sinemyilmaz kızlar yaklaşık 1 saattir sürekli devam eden kasılmalarım ve karnımın altında sancılarım var kasılmalarımın süresini sayıyorum 50-60 saniye sürüyor ve neredeyse 5 dakikada bir geliyor evhamlanıp hastaneye gitmem gerekiyor mu sizce ctesi gecesi de böyle oldum ve acile gittiğimde 1.5 cm açıklığın var ama eve git evde çek sancını dediler sizce daha fazla açılma olmuş mudur ne yapmalıyım artık kafam allak bullak oldu🤦🏻♀️
Esrasena sinemyilmaz bende geceden beri aynıyım,bugun 2. Kez acile gittim,az önce geldm,istyosan yatış yapalm dedi,istemedm,şiddeti arrınca git derim,üstelk venm nişanda geldi
Liladrian sinemyilmaz Kaç haftalıksınız? Bir de gerçek doğum sancısının belden girip makata ve kasığa baskı yapması gerekiyormuş diye öğrendim. Ordan ayırt edebilirsiniz.
sinemyilmaz Esrasena neden yatış yapmak istemediniz evde açıklığınız ne kadar oldu bilemezsiniz bence hastanede olmanız daha sağlıklı şuan en azından kontrol altında olurdunuz
sinemyilmaz Liladrian 39 haftalığım geçen gece acile gittiğimde nstde aynı böyle hissettğim sancılar çıktı 120lere vuruyordu sanırım açılmam devam ediyor ama beldenvuran bi sancım yok gidip geri gönderilmekten korkuyorum açıkçası
Liladrian sinemyilmaz Açıkçası doğum başlamış gibi duruyor. Kasılmalarınızın aralığı da oldukça az. Evde ne kadar çekerseniz sizin için o kadar iyi olur sanıyorum tabi suyunuz gelmediği ve sancıların dayanılmaz olmadığı sürece. Sağlıklı doğumlarınız olsun inşallah.
sinemyilmaz Liladrian teşekkür ederim sağolun bi süre daha böyle geçmezse eşimi uyandırıp gidicem sanırım acile onu da yok yere evhamlandırmak istemiyorum ama dediğiniz gibi kasılmaların arası çok kısa hastanede olsam daha iyi olucak sanırım
sinemyilmaz 4283eslem ama hiç internette okuduğum gibi yada söylenenler gibi belden vuran ve durulmayn bi sancım yok ylsnızca kasılmam var fakat düzenli ve acılı biraz
sinemyilmaz 4283eslem karnımın alt kısmında regl ağrısı gibi bi ağrı var ve kasılmam geldiğinde karnım taş gibi oluyor ne yaparsam yapayım geçmiyor ve en az 40-50 saniye sürüyor acaba ne kadar daha böyle beklemeliyim emin değilim hala sayıyorum ve aynı düzende gidiyor
Ozlem16 Bende 40 haftam bitti bugn agrim basladi gittim aksam uzeri nst agrim cikmadi ve acilmam hic yok sabah yine muayenem var gidecm agri cok siddetli geldi gitti😐😥
sinemyilmaz Fidashka 1 saattir böyle yalnız kafamı kurcalayan tek şey sancı değil de kasılma olması hep belden vurur diyolar sancıya benim sancım karnımın altında regl sancısı gibi illa belden mi vurması gerek cidden gitmeli miyim hasteneye
sedaskan sinemyilmaz sanci esigi herkeste farklidir ve herkes agriyi farkli noktada hissedebilir buna kesinlikle takilmayin derim. Ritmik bir sekilde 5dakikada bir geliyorsa hemen doktora gidin.
Elifim sinemyilmaz alakası yok güzelim 3 doğum yaptım üçüde belden ağrı falan vurmadı karnının altındaki sancı çatın ayrılıyor ondan bence senin şuan 5 veya 7 santim açılman vardır bu sancıyla vakit kaybetmeden gitmelisin hastaneye arabada bile doğurabilirsin bende hep böyle oldum vaktinde tam bekleme cnm