mirayim_00 Clostiridium bebek büyüdükçe baskı artıyor bende öyleyim canım sırt üstü yatma ve uzun süre sırtını yaslayarak oturma ayaklarını uzat yükseğe kaldır bide sola yat iyi geliyor, ne zaman bi cafe de falan otursam nefesim daralıyor benimde hemen eve gitsem de uzansam diyorum 😏
Birsen2906 Clostiridium bende 24 haftada yim iki gündür otururken nefesimin yetmediğini fark ettim bide fazla yiyince oluyo soluma yatıp uzandığımda toparlıyorum sizde öle yapabilirsiniz
pamk00 Clostiridium 24 hafta neki şuan 35+1 haftalığım kaç haftadır nefes darlığı yaşıyorum bugün daha kötüyüm ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum evin içinde dönüp duruyorum allah yardım etsin biran önce doğsun istiyorum artık midem çok kötü 😢😢
Sena9761 Bebek büyüdüğü için oluyor organlar içerde sıkışmaya başlıyorlar . Ve vücut daha fazla oksijene ihtiyaç duyduğu için nefes darlığı oluyor . Sırt ağrıları geçiyor bi zaman sonrada nefes darlığı gittikçe zorlaşıyor bebek büyüdükçe
Clostiridium Sena9761 abowww yandık desene 😂 nefessiz kalıcam dıye çok korkuyrm. Dün gece bi daraltı geldi, kendi kendime sesim yukseldi, eşim yataktan fırladı ne oldu ne oldu diye. 😂