Nesvol doğumumu 41+2de suni ile başlattılar. Normal sabah 8de acilden hastaneye giriş yaptım son kontrollerim yapıldı iri bebekti zaten 3980 doğdu neyse suniyi taktılar koluma akşam 7ye kadar iyiydim 7den sonra sancılar başladı ilkten karşılamakta zorlanmadım sonra nişanim geldi ve olay biraz sertlesmeye başladı. Saat 21.30 gibi dayanılmaz bi hal alıyor derken saat 22.00da artık dayanamıyorum dedim. Benim hem bebek iriydi hem aşağı inmiyordu yani kanala girmiyordu diyeyim ama sancim var bi yandan. Ebe geldi gitti baktı açıklık var ama bebek yukarıda diyor falan. Suyumu patlattı iyice çılgın dakikalar başladı dediğim gibi 22.00dan sonra biraz şenlik havasında geçen doğumum 23.50 de sonlandi. O geçirdiğim iki saati hayatım boyunca unutmam ama benim doğumum istisnai bi dogumdu bebeğin aşağı inmemesi ikinma hissinin hiç gelmemesi. Mesela son anda ebe geldi yok bu böyle olmayacak dedi ikinma hissi gelmese bile sancı girince ikin dedi. Ben ikina ikina bebeği aşağı ittim bebek hiç yardımcı olamadı bana. Nedenini bilmiyorum inşallah ikinci doğumumda kendi sancim gelir. Ama o çatala yatıp da ikinma aşaması kolaydı mevzu sancıyi çektiğim o iki saatti. Hatta şöyle diyim ikinma 20dk sürdü eğitim almıştım onu yapabildim ama sancıları güzel karşılayamadim onun da suni sancınin çok şiddetli olmasına veriyorum. Eğer bebek kanala girip bana azıcık destek olsaydı yukarıda kalmasaydı böyle olmazdı ama nasip tabi. Suni sancı ile rahat doğuran arkadaslarim da var benimki biraz istisna gerçekten, siz ferah olun Allah hayırlı doğumlar versin hepimize