BraHakUlusoy Gebeligim boyunca her gece bu forumda doğum hikayelerini okudum içimi rahatlatmaya çalıştım kaygılarımı azalttım herkese teşekkürler.. panik atağın sebebiyle doktorumla sezaryan doğuma karar verdik bu asamada doktorunuzu sevmeniz ve güvenmeniz cok önemli arkadaşlar ben gözüm kapalı teslimdim doktoruma sezaryana karar verince her gece yattığımda doğum anını hayal ettim ve 39+2de hastaneye yatisimiz yapıldı önceki gün kan idrar ve kalp grafigi çekildi herşey uygundu doğum için hastaneye gittiğimde doktorum son kez ultrasonda kontrol etti odama çıktım ve nst ile kalp atışları ve sancima bakıldı tabi aç karnına gittim daha sonra ebeler geldi beni giydirdi ve en korktuğum an geldi sonda takarken canım çok acıdı hatta canımı acıtan tek şey oydu şimdi bile aklıma geliyor içim gidiyor hala daha sonra damar yolları açıldı ve ameliyathaneye alındım anestezi uzmanı tek tek anlattı herşeyi tüm hareketleri hissedecektim sadece acıyı hissetmeyecektim sedyede iğne yapıldı hemen yatirdilar beni perde geriler üzerine oksijen verip sakinlestirici iğne yaptılar herşeyi hissediyordum hatta ısrarla ayaklarım uyusmadı diyordum ama beni kesmeye başlamışlar bile suyumu patlattılar sesi geldi daha sonra göğsümden bastırarak bebeğimi çıkardılar içimden çekmelerini hissettim sonra silip yüzüme getirdiler bebeğimi ve onu çıkarıp benim dikişlerimi attılar toplam 30 dk sürdü ama bana o kadar çabuk geçtiki hiçbişey analmadım daha sonra odama cikarildim altıma hasta bezi serildi ve akşama kadar yemek yemedim bir suru serum verildi agri kesiciler yapıldı akşam sonda çıkarıldı ve odamda yürüdüm ilk gece zor oldu tuvalete kalkarken zorlaniyorsunuz ama ne kadar sık yururseniz o kadar çabuk iyilesiyorsunuz tuvalete hep eşim götürdü bezimi bağladı ben egilemedim ertesi gün daha iyiydim doktorum gaz çıkarıp tuvalete çıkmam gerektigini söyledi gazım çıkmıştı ama tuvalete eve geldikten 4 gün sonra cikabildm ve 3. Gün hastaneden evimize geldik hiç yatmadım oturdum kısa kısa yürüdüm hiç bi agri sizi yasamadım dedikleri gibi olmadı hiç hemn iyilestim kimsenin dediğine kulak asmayin herkes abartmayı seviyor yine olsa yine sezaryan olurum Allahım hepinizin yardımcısı olsun sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin