taninmayananne
Annemde 2010 hemoroid aneliyatı 2011 de bel fıtığı ameliyeti geçirdi ve halen belinde 2tane daha bel fıtığı vardı sene 2014 annem hamile kaldı 😍 9ay hiçbişey yemedi içmedi sürekli kustu uykusundan bulanarak uyanıyordu 38 haftada kanaması oldu hastaneye gittik anneme yatış verdiler bu arada annemin 5inci doğumuydu ve 4ü ameliyat öncesi 3 fıtıkla normal doğum yaptı😍 annemin ne ağrı sancı ne su ne nişan hiç bişeyi yoktu 😂2 gün yattı imza atıp çıktı 39 hafta 40 hafta yine aynı yattı yine hiçbişey yoktu imza attı çıktı oldu 41 hafta annem sürekli yürüyor dolanıyor falan tamda kışın ortası annemde hiç bişey yok annem kontrole bir gün dur bir gün nst ye giriyor annem en aonunda annemde gr sancı çıkmıyor 😩annem artık bunalım geçitor tabi 😂 neyse annemin günü doldu anneme suni sancı verildi saat sabah 10da falan o sırada okuldan eve geldim saat 2 civarı telefon geldi arayan babamdı noldu dedik ablamla heycnla dinliyoruz babam bebek doğdu dedi😍 ablam annemin yanına hastaneye gitti babam bir hastane bir ev mekik dokuyor iki kardeşim ve ben evdeyiz. Ablam refakatçi olarak kaldı annemle ertesi gün ananem geldi aradan bi saat geçti bebeğimiz ve annem eve geldiler annem ananem kardeşim evde yatıyor biz ev taşıycaz yeni eve gidiyor orayı temizliyoruz eski eve gelip orayı topluyoruz ananemde yemek yapıp anneme bakıyor 3 gün geçti annem ayaklandı ananem evine gitti haftasonu oldu evimizi taşıdık evimizde anneme yatak açtık biraz yatıyor dinleniyor biraz iş görüyor bu şekilde babam ablam ve ben evimizi yerleştirdik düzenimizi kurduk 😍 taşındığımızda annem bir haftalık lohusaydı o kadar zorluğa rağmen annem şuan gayet iyi ve sağlıklı şuan 35 yaşında ameliyat yerinde daha büyük bi fıtık oluşmuş dr yine ameliyat diyor ama annem olmuyor 😁 bu arada Ablam evlendi bebeği oldu oda bel fıtığı ile normal doğum yaptı ardından ben evlendim ve hamile kaldım annem 3kardeşimle kaldı şuan annemin hamilelik doktoruna gidiyorum kardeşimde 3.5 yaşında gyet sağlıklı inşallah siZde annem gibi kolay doğum yapar güzel bir hamilelik geçirirsinİz 😍🤩 uzun oldh ama kusura bakmayın hakkınızı helal edin ayrıntılarıyla yazmak istedim 🤷♀️🤷♀️😁