Gamzeparlak1 Mucizeeannee Yarın yaptırıyorum,özel hastane Gebze de.600 TL Eşimi de odaya alamayacaklarını söylediler,buna üzüldüm.
Ezgiilgin Sabirellaaaa merhaba Güneş tıp bende sormak istedim sigortalı olsan da mı fiyatı öyle çok pahalı önceden devlette yapıyorlardı ilk çocuğumda yaptırmıştım 6 sene önce ama
Mavilinaninannesi Gamzeparlak1 gelme firsatiniz varsa cihan tip merkezinde 350 lira esinizide iceri aliyolar
Kader_180 Gamzeparlak1 merhabalar Gebze’deyim bende Çayırova’ya gitme ihtimaliniz varsa sadece cumartesi günleri 300 TL’ye yapıyorlar :)
Es-d Mavilinaninannesi kaynarcadaki cihan tıp merkezi mi acaba ? Memnun kaldınız mı ? Birde Periontoloji uzmanı mi yaptı
aynur9322 Mucizeeannee istanbul bağcılar medipol mega hastanesi 1200 tl perinatalog gökhan beye yaptırdım
Gamzeparlak1 Kader_180 haberim olsa oraya gelirdik vallahi. Zaten burasi da 15 gün sonraya gün vermişti,24haftalik oldum,şimdi sizin ordan randevu istesem iyice gec kalırım. Üzüldüm ama 😕
Mavilinaninannesi Elalayla evet gittim cuneyt bey yapiyor cok ilgili birisi en ince ayrintisina kadar gosterip sizi bilgilendiriyor 20 dk falan sürdü benim ultrason 2 tanede resim verdi normalde 1tane veriyomus ama bizim bebek esnedigi icin ani yakaladı ve 1 tanesini hatira kalsin diye verdii