Gulayctnr Mide yanmalarım cok fazlasıyla var ilaç kullanmak ıstemedım ne yapabılırım kızlar sizin de mide yanmalarınız var mı 31 haftadayim
ozgeg_ Gulayctnr benm de arada oluyor biz de 30.haftamızdayız rennie içiyorum. Neden acı çekiyosunuz ki boşuna ilaç kullanmıyorsunuz?
AselNida Gulayctnr gaviscon kullanıyorum ben hiç bir zararı olmadığını söyledi doktorum midem yandıkca içiyorum çocukda sağlıklı denemende fayda var inanki çok rahatlatıyor
DeennizzAnnaassi Gulayctnr bende 31.haftamdayim. . 24.haftadan beri rennie şurup kullanıyorum. Su içerken bile canim yaniyordu.. dr bir defada 6 şişe birden yazdı. . Boşuna acı çektirme kendine ne içersen iç faydası olmuyor yanmaya başlayınca. .
AselNida Gulayctnr ben kaç kutu bitirdiğimi bile hatırlamıyorum zararı olsa doktor bana miden yandıkca iç demezdi valla baş ucuna koyup tepesine diken arkadaşlarım bile var yine de doktoruna sor öyle kullan istersen
Cisem 34+6 olduk aynı sıkıntı bendede var artık migdemden gelen asit yemek borumu tahriş etmiş buna bağlı şiddetli öldürdüğüm başlamıştı renni tablet artık ise yaranamaya başladı doktorum bana düşük dozlu olan lansor verdi ilk iciste geçti allahım çok şükür dedim son bir haftadır o kadar rahatım ki bir danis doktoruna sor uygun görürse başlarsın inanki başka türlü geçmiyor
Gulayctnr Cisem hic kullanmadim bende aci icinde kivraniyorum valla ama artk dayanacak gibi deglm sanirim kullanicam ilaci
Gulayctnr DeennizzAnnaassi surup mu hap mi bilemedim simdi en iyisi doktora soyleyim bunu dayanamiyorum acidan artk