Bfduam Hanımlar merhabalar, Bazı aylar yumurtlama gününde pik çok koyu olmuyor, bazen de oluyor. Bunu neye bağlıyorsunuz? Deneyimli ovülasyon takip ediciler fikirlerinizi almak isterim.
nevamm1 Bfduam her gün aynı saatte sıvı alımını aynı saatler içinde kesiyormusun acaba buna baglana bilir belki 🤔
Blossom00 Bfduam Benim kürtajla sonuçlanan hamileliğimde ovülasyon testim çok güzel pik yapmıştı ve hamile kalmıştım şimdi 5 ay geçti onda ki gibi pik hala göremedim güzel yumurta olgunlaşıyor sanırım ama pik olmadan da hamile kalan çok tabiki
Bebek9 Bfduam hep aynı saate yap ve test yapmadan 2 saat önce sıvı almayı bırak canım. Ve şöyle bi durum var her ay yumurtlama olmayabiliyo
Bfduam Bebek9 evet canım öyle, her ay aynı piklikte köyü oluyor mu peki? Benim ovülasyonda ikinci ayım.
Aysee10 Ben kurallara uyuyorum 2 saat sıvı alımı yapmıyorum çift çizgi görüyorum ama hiç pik görmedim
Bebek9 Bfduam yani yumurtalama varsa tabikide olur. Ama ben ovulasyon kıllanmadan yumurtalma görmüştüm direk test yaptım pikti. Kısıkların ağrır ve yumurta akı gibi akıntın olur o gün cok dikkat et bklm
Bfduam Bebek9 yok onu sormuyorum canım, ovülasyonda T çizgisi her ay çok koyu olmayabiliyor onu kast etmiştim.
Bebek9 Bfduam aynen tabiki ayni renk oluyo ama cok koyusuna yada açığına denk gelmedim. Instgram da bir gebenin günlüğü var . Ebru hanım cok yardımcı oluyo bu konuda tavsiye ederim
Dygg Bfduam 5 6 kez denemişimdir ayrı zamanlarda. Bir kaç kez de doktor kontrolü ile yumurta takibi yaptık. Kontrolllerde yumurtamın büyüyüp çatladığını gördük ama testlerde yine de tam pik yapmıyor. Lh hormonum da normal. Gruba ben de sormuştum böyle olan arkadaşlar varmış ve böyle olup hamile kalan da