kukiveannesi Tugbamms6 korkutmak için söylemiyorum ama ben taze nane çayı içmiştim limonlu gecesine kanama ile hastanede yattım doktor naneden olmaz dedi ama ben ondan diye düşündüm belkide tesadüftür bilemiyorum
Oznurunkoftesi Tugbamms6 ikisini de kullandım. Sen de kullanabilirsin. Hele ki ıhlamuru doktorlar gripte vs tavsiye ediyorlar zaten. Ben grip olduğumda doktorum günde 2-3 fincan limonlu ıhlamur içebilirsin demişti.
Selinkn Tugbamms6 instagramdan takip ettiğim.bir doktor var gecen gün ilgimi cekmisti sormuşlar kesinlikle nane limon içmeyin diyor grip olsak ne içeceğiz ki 😶😶😶
Burcinmert Tugbamms6 8 haftalık hamileyken grip olmuştum nane limon içtim günde bir bardak şuan 11haftalık oldum çok şükür bir sıkıntı yok🤗
Tugbamms6 kukiveannesi anladıö bende acıkcası korkuyorum cevremde ıhlamur içme ama nane limon iç diyenler var tereddütte kaldım 😶 en iyisi içmemek sanırım.
PrensesFiona Tugbamms6 ben ıhlamur içtim ilk 3 ayda da sonra da ama başka bişey içmedim. Youtube da bi diyetisyen ıhlamur serbest diğerlerini içmeyin diyor. Bazı doktorlar da nane limon, zencefil çayı ve ıhlamur serbest diyor.
Maideee1 Selinkn hayır anlamadığım nane limonun ne gibi bir zararı olabilir ki abartmadiktan sonra 😏 limon için desek kanı sulandiriyor diye ama limonu normalde de kullanıyoruz her zaman 🤷 bilemedimmm
nur97 Tugbamms6 14 haftalığız ben mide bulantılarım için her gün bir fincan içiyorum doktorum da içebilirsin dedi bir sorun yaşamadık
Selinkn Maideee1 bence de yani nane limon ancak hastalikta içilir surekli de hasta olunmadigina gore ne bileyim her doktor garip